• arty
    nna, Codemasters megcsinálta, megint (annak akinek bejött a 2. rész)

félórát próbálgattam csak, ergo ezek inkább csak benyomások, mint valódi tapasztalat:
    - kezeli a H váltót és a kuplungot is, ekkor KELL is kuplungolni, különben nem veszi be a sebességet
    - FFB okés, de ebben vannak nála precízebbek, érezhetőbbek (egyelőre nem állítgattam semmin, semmit!)
    - a kocsik vezethetőek, mint a második részben, bizonyos helyzetekben mintha könnyebb lenne, néha meg mintha nehezebb - lehet, hogy szimplán csak kicsit reálisabb, mindenesetre nem vérHC szim
    - környezeti fizika továbbra is 10/10, ráadásul max nehézségen utmenti tárgyat elkoccoltam és terminal damage, azaz VÉGE a versenynek (vagy visszapörgeted, ha van még lehetőséged vagy restart vagy feladás) - na ilyen "durvajóság" a mádosikban nem volt!
    - táj szép, gépigénye szvsz azonos, mint a dirt2 (ill. ezt most dx11-ben néztem, igy kicsit lassabb, de fogalmam sincs, hogy szebb-e. a dirt2-t dx9ben toltam, hogy meglegyen a fix60fps, de ugytudom az F1 2010-ben már ért is valamit a dx11, szal majd jól ki kell tesztelni)
    - hó nem csúszik eléggé az én ízlésemnek :) amugyis úúútálom.
    - pályákon lehet menni nappal, éjjel, esőben, de nem lehet mindent mindennel összekombinálni (single race)
    - menü sokkal jobb mint a 2.-ben, hiszen gyorsabb benne a navigáció
    - multi már működik, vannak is emberek
    - azt irja van letölthető free car pack, de nem tudom letölteni (mert magyar vagyok? mert még nem jelent meg? nemtom :( )

első benyomások alapján jobb, mint a dirt2, de hogy mennyivel, majd 10 óra játék múlva tudom megmondani :)) egyelőre igencsak ígéretes!