-
WinStar #1015 Amúgy ha a játékról véleményt kéne írni akkor az nálam így festene:
Grafika: 10/7
Fejlődött a Dirt 2-höz képest,bár az F1 2010-hez képest szebb lett és nem olyan mosottas.Végre nem papírok a fák,stb...eggyet viszont sajnálok: a nézők nem mozognak :( Nincs bennük élet,csak ott vannak mint 3D-s elem és csókolom...
Irányitás: 10/8
Az irányitás is roppant sokat változott a Dirt 2-höz képest,sőtt szerintem sokkal finomabb lett és végre kezd az igazi rally-s irányitás érződni a játékban.Bár a buggy-k és a terepjároknak nem az igazi az irányitásuk mert néha olyan mintha pillekönnyü kocsikat irányítanánk...
Játékélmény: 5.5/10
Mindenkinek más a véleménye erről,az én véleményem az hogy a rallys részek nagyon eltaláltak benne,meg a rally cross is.Nagyon unom a terepjárós versenyeket,a buggy-sokat és ezt a driftes marhaságot.Jónak jó,de sztem nem erre kéne építkezni ilyen tudással és ilyen múltal.Mindezek mellett a játék túl rövid,kevés a pálya,és gyorsan unalmassá válhat.Mégis azt kell hogy mondjam hogy a polcon a helye ilyen tekintetben is.Az is tetszik hogy visszatértek a legendás autók,és az is jó hogy a 2011-es rally szezon wrc autói és csapatai is belekerültek a játékba,és hogy a hivatalos S2000-es s a rally pilóták nevei is bekerültek.Ezért jár a plussz pont.
Hangok: 5/10
Néha jók a hangok,néha rosszak,a jót ott értem hogy a közönség tud örülni,kitud fügyülni,ha nekimész a korlátnak akkor meg ilyed..legalábbis olyan hangot ad ki(csak kár hogy nem megy egy kicsit arrébb...)a hangok náalm negatívot érnek ott hogy az autóknak porszívó hangjuk van,hiányzik a turbó fügyülés,ha összetöröd a kocsit a sebességváltó akadásának hangja,és egyéb mellékhangok.A természetnek sincs igazán hangja...ha legalább egy ici pici lenne.
Összegzés:
Én azt mondom hogy nem rossz játék,megéri megvenni még akkor is ha a játékidő rövid,és néha gyorsan megunható.A játékmodók is elég jóra sikeredtek főleg ezzel az új két móddal(head 2 head,gymkhana driftelés).Bár utóbbi sztem nem ide való de mindenkinek más a véleménye erről.Jelentős változások vannak tehát a játékba,és én sztem mindenféleképpen pályázhat az év játéka címre autós játékok között,bár még várjuk ki a végét hiszen az idén érkezik a WRC 2011 is ami lehet(de lehet hogy nem)hogy felforgatja fenekestül a Dirt 3 imizsét(ha lesz ilyen).
Össz százalék: 82%