2340
-
WinStar #1016 elvileg vga driver frissités volt a megoldás kulcsa. -
WinStar #1015 Amúgy ha a játékról véleményt kéne írni akkor az nálam így festene:
Grafika: 10/7
Fejlődött a Dirt 2-höz képest,bár az F1 2010-hez képest szebb lett és nem olyan mosottas.Végre nem papírok a fák,stb...eggyet viszont sajnálok: a nézők nem mozognak :( Nincs bennük élet,csak ott vannak mint 3D-s elem és csókolom...
Irányitás: 10/8
Az irányitás is roppant sokat változott a Dirt 2-höz képest,sőtt szerintem sokkal finomabb lett és végre kezd az igazi rally-s irányitás érződni a játékban.Bár a buggy-k és a terepjároknak nem az igazi az irányitásuk mert néha olyan mintha pillekönnyü kocsikat irányítanánk...
Játékélmény: 5.5/10
Mindenkinek más a véleménye erről,az én véleményem az hogy a rallys részek nagyon eltaláltak benne,meg a rally cross is.Nagyon unom a terepjárós versenyeket,a buggy-sokat és ezt a driftes marhaságot.Jónak jó,de sztem nem erre kéne építkezni ilyen tudással és ilyen múltal.Mindezek mellett a játék túl rövid,kevés a pálya,és gyorsan unalmassá válhat.Mégis azt kell hogy mondjam hogy a polcon a helye ilyen tekintetben is.Az is tetszik hogy visszatértek a legendás autók,és az is jó hogy a 2011-es rally szezon wrc autói és csapatai is belekerültek a játékba,és hogy a hivatalos S2000-es s a rally pilóták nevei is bekerültek.Ezért jár a plussz pont.
Hangok: 5/10
Néha jók a hangok,néha rosszak,a jót ott értem hogy a közönség tud örülni,kitud fügyülni,ha nekimész a korlátnak akkor meg ilyed..legalábbis olyan hangot ad ki(csak kár hogy nem megy egy kicsit arrébb...)a hangok náalm negatívot érnek ott hogy az autóknak porszívó hangjuk van,hiányzik a turbó fügyülés,ha összetöröd a kocsit a sebességváltó akadásának hangja,és egyéb mellékhangok.A természetnek sincs igazán hangja...ha legalább egy ici pici lenne.
Összegzés:
Én azt mondom hogy nem rossz játék,megéri megvenni még akkor is ha a játékidő rövid,és néha gyorsan megunható.A játékmodók is elég jóra sikeredtek főleg ezzel az új két móddal(head 2 head,gymkhana driftelés).Bár utóbbi sztem nem ide való de mindenkinek más a véleménye erről.Jelentős változások vannak tehát a játékba,és én sztem mindenféleképpen pályázhat az év játéka címre autós játékok között,bár még várjuk ki a végét hiszen az idén érkezik a WRC 2011 is ami lehet(de lehet hogy nem)hogy felforgatja fenekestül a Dirt 3 imizsét(ha lesz ilyen).
Össz százalék: 82% -
#1014 most se sz@r. pár hónapja toltam végig újra, marha élvezetes volt még mindig. kamionos hegymászós pályákat csipáztam a legjobban :) -
fodorpetii #1013 mi volt a megoldás mert nekem ugyan ez a problémám :) -
#1012 Így van, 2007-ben csúcs játék volt. -
Mircinko #1011 Hát én már nagyon elgondolkoztam azon, hogy megvegyem-e a játékot... Szerintetek megéri a pénzét? -
Reg5 #1010 A Dirt 1 a maga korában igen fasza játék volt. csak ami akkoriban még csúcs volt ma már nem az. Egyébként szerintem a D3-ban már-már irreálisan zakóznak az autók, ha 1 cm-rel a letérek az útról... -
#1009 Shift 1, 2-ben nincsenek annyira részletesen kidolgozott pályák. Nagyjából az összes pálya ugyanolyan, csak a kanyarok másak. Dirt 1-ben sok pálya volt, de grafikailag még eléggé kiforratlan volt, plusz az autó törés sem volt túl látványos. Valszeg így fért el 1 DVD-n.
"ehez add hozzá, hogy lesznek fizetős pályapakkok.": 918-ban már írtam erről, hogy milyen kibaszás. Megvetetik a játékot, és még fizess, hogy legyen bennt több pálya.
993: Nem az a lényeg. hogy min jönne, hanem , hogy nem lenne visszabutítva. -
Chief #1008 thx -
#1007 Mindenesetre ne vedd meg teszt nélkül!:) -
#1006 Nekem is elfelejti logitech gamepadom beállításait,de másoknak is,itt és máshol is panaszkodtak... -
#1005 akkor hanyagolom -
#1004 #885/#889
Nemtudom, minden 4.5. alkalommal jó 1x!
Biztos jön majd valami patch! -
#1003 Nem user fail. Arra utalt, hogy a box csak dvd-t bír benyelni, így az korlátozza a multiplatformos játékok "méretét" és ezáltal a minőségét.
Aki kontrollerrel játszik, az mekkora holtjátékot állított be? Alapból 20on volt, ami elég nagy baromság! :D -
Chief #1002 Üdv! Nekem sajnos minden kilépés után újra be kell állítani az irányítást...
Valaki tapasztalt még ilyen problémát? -
peter9228 #1001 Semmi gond, köszönöm, hogy segíteni próbáltál. -
#1000 megint ték -
#999 ték -
#998 Másnak se koszolódik a szélvédő? -
#997 kb ja, pár ujitással, de 4 ország van amin2 hosszabb van darabokban... -
#996 Ez is olyan unalmas mint a 2 volt? -
WinStar #995 értem bocsi,csak ugye ez általába másolási hibát jelent az a .cab...abból indultam ki :S -
#994 user fail.
megint.
http://www.blu-ray.com/info/ -
#993 PCre BlueRay-on jönne vagy miért? -
#992 szerintem magyaroknak nem jár a free pakk :((( -
#991 akkor azt áruld már el, hogy fér el a shift1-2, dirt1 1 dvdn, sokkal több pályával, kocsival?
ehez add hozzá, hogy lesznek fizetős pályapakkok.
gondolkozz már el egy kicsit... -
#990 A Gta IV XBOX verzója volt csak 1 DVD-s. -
peter9228 #989 A DVD-nek semmi baja, mint írtam, a warez sem működik. Külföldi fórumon hasonló problémája volt valakinek az F1 2010-el, írta is hogy visszavitte a DVD-t, kicserélték, de nem jó. Másik gépen pedig ugyanaz a DVD működött. Holnap újrarakom a Windows-t, hátha megoldja. -
#988 895-ben nem magát a multiplatformot fikáztam, hanem konkrétan az XBOX 360-at, hogy erre fejlesztenek. De persze ez nem a gyártók hibája, mert (mint írtam is) onnét jön a bevétel legnagyobb része. Ami a fejlesztők hibája, hogy 1 DVD-re kidobnak egy ilyen "nagy" játékot.
Ha ps3-ra és pc-re jönne csak, akkor valszeg nem ez lenne. -
WinStar #987 a cab fájl elvileg a DVD-n van rajta,nekem is eredeti és tökéletes,egy dll fájlt hiányolt amit póroltam és utána ment.Ha megvan a számla akkor menj vissza reklamálni,mert ott a DVD-vel lesz a probléma. -
#986 na most meg már ezt dobja:
-
peter9228 #985 Megvan eredetiben, de úgy sem jó, azért töltöttem le a warezt, mert hátha úgy jó. -
Csokis #984 C:\Users\felhasználói név\Documents\My Games\DiRT3\hardwaresettings\ mappában szerkeszd a hardware_settings_config.xml file-t, amiben lesz egy ilyen:
<graphics_card>
<directx forcedx9="false" />
Itt írd át a false értéket true-ra és kész. -
#983 a kérdés már csak az, hogy futtatom dx9ben :D -
Csokis #982 Ha a videókártya DX11-es, akkor igen, alapból DX11-ben indul! -
#981 Warez topik! -
peter9228 #980 Sziasztok!
"The cabinet file 'Media3.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM, or a problem with this pacakge."
Ez miért lehet? Tűzfal kikapcsolva, router nincs, a SKIDROW és a CloneDVD verzió is ezt csinálja (telepítés közben, amikor azt írja, hogy "Please wait while Windows configures Dirt 3.) Lehet, hogy memória hiba? Megpróbáltam mégegyszer telepíteni, annyi a különbség, hogy nem a Media3.cab-al van a baja, hanem a Media4.cab.al. -
Janesz0218 #979 ok kössz akkor letöltöm azt -
WinStar #978 A Skidrow nem jó verzió,DVD5-öt ajánlok mert eddig kommentek alapján az a megbízhatóbb. -
#977 Ha nem nyúlkálok semmihez alapból dx11-ben fut a game?