• kvp
    #11
    Meg van egy opcio:

    3) Kutyak! Olcso, aranyos, negylabu bombakereso, aki meg akkor is kiszurja a robbanoanyagot ha az illeto megette reggelire. Ennel jobb megoldas jelenleg nincs. A gyerekek jatszhatnak veluk, akinel meg robbanoanyag van azt megeszik vacsorara, es raadasul a scannerek kezeloszemelyzetenel biztosan tobb eszuk van.

    "Amúgy meg a nigériai gyerek feljutott a gépre, mert felengedték bombával együtt. Kizárt, hogy megannyi izraeli biztonsági ne vette volna észre a vizsgálat során, mit rejt az alsónadrágjában..."

    Van ra nemi esely (valoszinuleg nehany izraeli ugynok csobe huzta alkaloidas vezetonek adva ki magukat), viszont azon a repteren ahol atszallt a transzfer varok ossze vannak kotve, tehat ellenorzes nelkul lehet az egyik geprol a masikra atszallni. Legalabbis a 90-es evekben amikor utoljara ott jartam meg siman atmentem a malev geptol a klm-eshez, majd par honappal kesobb visszafele ugyanez volt. (a csomagok meg kozben a folyoso mellet egy kis utanfutos targoncan mentek a gepek kozott) Az ellenorzokapuk az epulet kozepen vannak, de azokon csak akkor kellett atmenni, ha valaki ki akart menni a repter nemzetkozi teruleterol.