A szórólapjaikat akkor is, most is, önkéntesek viszik ki.
Az internetes reklámjukat szintén önkéntesek csinálják, mint én is. Ráadásul én sem kapok egy fillért sem ezért, nem is kért fel rá senki, és a hsz-eimből is látszik, hogy igazából nem is követek semmilyen stratégiát, nem vezényel senki felülről, mert adott esetben bírálom is a Jobbikot, ha valamivel nem értek egyet. Ezt nevezik demokráciának!
Na, bocs, ezzel mára befejeztem a politikát, mert most épp olyan passzban vagyok, hogy tudományos dolgok érdekelnek.
De, mielőtt eltávra mennék, szeretném őszintén fényezni még egy kicsit magamat. Nagyon tudok örülni annak, amikor látom, hogy nem dolgoztam hiába, nem ment veszendőbe a sok pofázásom, amely mögött rengeteg elolvasott könyv, tanulmány, újságcikk, és főleg élettapasztalat van. Szóval, megdobbant a szívem, amikor ma megláttam a Budapesti Újság City 2010. III. 12-i számát.
Mindjárt a címlapon ez áll: "Égetés helyett komposztáljon!"
Aszem 2-3 hónapja kampányoltam itt az ezsgén, hogy nem elég a légszennyezettség, itt Budapesten a kertvárosi részeken vannak olyan buta emberek, akik égetik az avart, majd jó drágán vásárolják a műtrágyát, ahelyett, hogy komposztálnának.
Azóta természetesen írtam mindenhová, aszem a polgármesteri hivatalnak is, és íme, megtörténik a csoda.
Nos, van egy kis sikerélményem, de nem szeretném nagyon elkiabálni, inkább abban reménykedem, hogy egyéb közösségépítést és a magyar társadalom fejlődését célzó kezdeményezéseim is (pl. az, hogy első körben az MSZP-nek el kell tűnnie a politikából, mert káros szervezet), apránkint megvalósulnak, gondolataim jó termőtalajra hullnak.