Epikurosz#69
Off
Nehari, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni!
Én ugyan nem vagyok tag, csak szimpatizáns, de ugyanígy ismerem a fidesz, sőt valamelyest a maszop és egyéb pártok lehetőségeit is, bár ez utóbbinál olyan fokú titkolózás van, hogy a kósza nosztra is megirigyelné. De még a fekete lyukból is szökik ki energia, így róluk is kiderülnek a disznóságok. A Jobbikról annyit kell tudnod, hogy a tagok hozzájárulásaiból, meg kirabolt kereskedők adományaiból tartja fent magát. Akit az utcán leütöttek, zsebtolvajok kiraboltak, vagy a rokonait bántalmazták, vagy betörtek a boltjába, raktárába, az légy nyugodt, hogy olyan pártot fog támogatni, amely felvállalja, hogy ennek véget vet. Nem beszélve az értelmiségiekről is, mint én, akik pedig a felső tízezer által végzett rablást látja. Ez ennyire egyszerű. Olyan, mint a villámlás. Lehet úgy magyarázni, hogy Jupiter a láthatatlan isten fent ül a felhők fölött, és ő lövöldözi a tüzes nyílait, vagy szembe lehet nézni a valósággal, és elfogadni, hogy a Jobbikot olyan egyszerű magyar állampolgárok támogatják, mint én is, akik bár nem minden programpontjával értenek egyet néha, de elegük van a jelenlegi establishment kártékony, népirtó aljasságaiból.