• Utokverek
    :O

Bazz, kilóg a fejemből egy urh antenna, fura, hogy eddig észre sem vettem :)
    De komolyra fordítva a szót:

1: Szerintem az analóg rendszereket sokkal elöbb vezették be és használták, mint a digitálisokat, és sokkal egyszerűbb egy analóg jelet kezelni(sokkal kevesebb minden kell hozzá), mint egy digitálisat, de a digitális jelekkel is el tudunk boldogulni.

2: Nem hiszem, hogy annélkül, hogy már teljesne tisztában lennénk a működéssel, egyből egy sokkal bonyolultabb és komplexebb, többrétegű dologra kelen fognunk valamit, hanem elsőnek maradnunk kellene a kézzelfoghatóbbnál, és ha az nem akar sehogy sem stimmelni, akkor esetleg el lehet kezdeni keresni a hibát, és azt az extra dolgot, amit valahol kihagytunk. De egyből, bocs a hívőktől, nem flame, csak példának hozom fel, szóval, isten keresni már azelött, hogy láttad volna a saját kezeidet, és tudnád, hogy ottvan, kicsit elrugaszkodott.

Mellesleg, egyetértek hambival, különböző fejlettségű fajok központi/nem központosított idegrendszerét tekintve szerintem elég jól kirajzolható egy fejlődési tendencia, amit, ha bármilyen, nem szakbarbár és őrült biológust megkérdezel, szerintem simán rábolint.
    És ha már itt tartunk, akkor egy olyan bonyolult dolognak, mint egy adóvevő, már korábban is jelentkezni kellett volna a többi fajban is, csak egyszerűbben, mint ami nálunk van, ilyet viszont még nem nagyon találtak. Sem erre utaló elektromágneses/részecskesugárzást, ha jól tudom. Ha meg lenne, akkor meg elég komoly relevanciával kellene bírnia, ha nem összevissza 60 dimenzión keresztűl sugárzódik, de mint említettem, szvsz jobb elöbb a földön maradni.

A szokászos, valaki valamiért kidolgozott és iderakott minket dolgokról meg bocsánat, nem vagyok hajlandó vitatkozni, az elöbb említett okok miatt. Meg egyébként se :D