Segítséget szeretnék kérni tőletek. A 6 éves kisfiam "kinyír" a "májkráftal" (ahogy ő mondja). Neten látott róla korábban videot ezért leszedtem neki egy klienst, csak itthon játszik magában, építget csoda dolgokat, kreatív módban.
Aztán a "jutubon" kerestünk róla videókat. nN ez volt a hiba. Látott egy csomó mod-ot hozzá s itt jön a duplabrutálkinyírás. "Apa hú de jól néz ki, tedd fel ezt, azt,amazt módokat" és persze hiába próbálom (pedig elég sok játékhoz sikerült eddig mindenfélét buherálnom) nem jön össze.
Igazából a tornado mod és a christmas mosd kellene neki. Ezeket le is szedtem, de hiába másolgatom, ide/oda/bin/jar könyvtárakba, fileokba nem jön össze. Addig eljutottam, hogy amikor a kezdőlap bejön a "play" elött a profilnál tudok választani "Forge" profilt is, de akkor nem indul a játék, hibával leáll.
Hiába próbálom úgy megcsinálni ahogy a youtube videokban mutatják, mondják vmit mindig elrontok.
Ha kell leszedem újra a gamet (bár akkor a kis gyártott pályáinak lehet off s ezt nem szeretném) s mindent újra rakok, csak adjatok vmi használható útmutatót magyarul.
Szóval ebben kellene vmi hathatós segítség melyet előre is nagyon köszönök.