• constellus
    nemvolt idöm végignézni, de crashnek kéne egy uj mikrofon:D kb 2k mediába.
    és egy nagyon fontos és bevált technika, nem kell elöre megtervezni h mit fogtok cisnálni, mint ahogy modnta crash az eélején h mit láthatunk a videóban, nemkell,nemvagyok kiváncsi rá,épp azért nézem hogy a videóbol tudjam meg, és ne pont a készitö spoilerezzen, ettöl függetlenül sokkal jobb mint az elsö részek, azokat nem igen birtam sokáig:D hogyha egy-egy jelenettel nemvagytok megelégedvce és tudtok videót vágni, akkor inkább vegyétek fel többször(erre ajánlom hogy aludjatok, és amikor feka a képernyö odavághatjátok az uj jelenetet amit máskor vesztek fel viszont ez elött mindig legyen biztonsági mentés pályárol és onnan kezdjétek ujra és ujra amig a legjobb jelenetet el nem készül)jah igen, ettöl függetlenül legyen összetett és pörgős a BESZÉD nem csak a videó, amikor meghallom h "márminthogycsakigy" akkor kiakaszt, én való életbe is szoktam baromságokat mondani, de egy olyan videóban amiböl több 1000 van aminek 99%szar, ott nagyon kell igyekezni. Tudom nemmindenkinek megy a szófosás, de az egy nagyon bevált módszer a youtube világában