• Katalizátor
    Srácok van egy kis gondom. Elég frankó kis térképet generált nekem a játék, erőforrásokban gazdgag, trópus egy köpésre, cocák, csirkék, tehenek, meg rengeteg farkas a közelben. Mivel azért gyaktam is őket, próbáltam kicsit gondozni is az állományt, pl pároztatni őket. Na szóval, láttam, hogy a teheneket búzával, a csirkéket pedig magokkal lehet pároztatni. Viszont nem jöttem rá mi a pálya a disznókkal! Szóval csalódott voltam, hogy majd egyszer a jövőben talán el is tűnhet az egész disznóállományom!

Eközben felfedeztem egy fekete lyukat a térképemen, ami hasonló azokhoz a hibákhoz, amikor belátsz a földkéregbe, csakhogy ez nincs kivilágítva és soha nem tűnik el. Mindeközben olyan anomáliákat rejteget, hogy rögtön meg is oldotta a disznó-populáció kérdést. Ugyanis olyan mértékben megszaporodtak a disznók, ott a lyuk közelében, hogy totál kinyírja a gépemet, ha a közelben ólálkodok. Ami para, mert a csirekek, a bocik, meg a kutyusok is ottan éldegélnek.

Szóval szerintetek ez már menthetetlen? Olyannyira sok disznaj lesz, hogy végül kinyírja a játékomat? Mert ezek folyamatosan sokszorozódnak! Szal temessem el és indítsak újat, vagy vhogy meg lehet oldani?