10467
-
uscGhost #8564 Az óriás gomba beta 1.8 pre release 2. verziójába kerül be :D Wikipédia csodákra képes :D -
#8563 Az óriásgomba. Nem a gombás biome. -
uscGhost #8562 2011 Szeptember 22.-én került bele a játék beta 1.9 pre verziójába először, szóval kicsit el vagy tévedve :D -
#8561 Az a 2 év azért dicséretes mert a gombasziget kb fél éve van -
#8560 Én azt sem tudtam, hogy létezik ilyen. Csak falvakat kerestem.
Viszont kőtemplomot még nem találtam, csak homoktemplomot. -
#8559 rohadt szerencsésvagy mer én 2 év alatt 1x nem találtam olyan szigetet :D -
#8558 Csónakkal közlekedem.
És épp egy légi vasúton gondolkozom, mert mint rájöttem a map-om magassága nem 128 kocka, hanem annál is magasabb. Így lehet, hogy nagyon magasra építem. -
ntex #8557 csinálj csónakot vagy föld alatti metrót :) -
#8556 Megleltem a répát, meg a burgonyát is egy sivatagba épült falucskában.
Aztán még kicsit tovább keresgéltem és olyat találtam, amire nem számítottam. Gombaszigetet. Nagy piros gombafákkal és olyan teheneket, amik pirosgomba mintázatúak és a hátukon pirosgomba van. Érdekes látvány.
Viszont a sziget után megint egy rahedli tengert generált a gép... -
#8555 Köszi! -
#8554 Akkor szerintem falu lesz, mert nincsenek zombijaim. -
ntex #8553 Vagy NPC faluban a veteményesükben, vagy zombi dob majd egyet valahol ha mázlid van -
#8552 Mivel a map kezeléssel már nekem is meggyűlt a problémám, így én minden játék indítása előtt biztonsági mentést csinálok. Hogy ne legyen túl nagy macera, az egészet megírtam egy bat-ba és így ugyanúgy egy ikonnal indul, nem kell vacakolni. Ha gebasz van, akkor meg csak visszamásolom.
Viszont nálam néha eltünedeztek az állatok a szabadban, így összezártam őket egy karámba. Akkor biztos, hogy megmaradnak.
Répát kb. merre lehet találni?
Elég nagy területet bejártam és sehol semmi. -
Katalizátor #8551 Valószínűleg ez lehet a para, mert nálam is volt, hogy túlmelegedett a laptop és lelőtte magát. Valszeg mentési hiba. De nálam is az a disznótömeg... te jó ég! -
#8550 Mindenesetre nézz körül a minecraftforumon, lehet hogy van valami program ami helyre tudja állítani a map-et. Régebben tudom hogy volt, de az még a régi fájlstruktúrát használta, nem tudom az újra készítettek-e. -
#8549 Nekem is emiatt ment tönkre a legelső mapom. Teljes chunkok tűntek el a térképről teljes magasságukban/mélységükben. Az egyik ilyen lyuk nyelte be a horgászstégem a bázisom mellett. A különbség annyi hogy nekem a fekete bárányok szaporodtak el de úgy hogy a laggtól fél percenként töltött be egy chunkot a játék. Megpróbáltam beteríteni lávával a helyet ahol spawnoltak de végül feladtam: egyetlen blokkon több tucat bárány is volt körbe-körbe forogtak úgy néztek ki mint valami korong.
Az egész nálam azután kezdődött hogy kifagyott a gépem és resetelnem kellett. Valószinüleg nem tudta rendesen elmenteni adatokat a játék, és emiatt bolondult meg a map.
Amúgy az utolsó verziókban a malacok már csak a répára gerjednek. -
Katalizátor #8548 Jah mondom ez most nem ilyen sima hiba volt, hanem valami speckó. Mindegy most már baszhatom, mert gondoltam kipróbálom milyen, ha beleugrok. :) Nem enged ki SOHA! -
#8547 A fekete lyukra nem tudok semmit mondani, ilyen hibával még nem találkoztam. Mostanában ismét van hogy mintha 3-4 chunk hibásan töltődne be, de kis idő múltán, vagy a játék újraindításakor ez eltűnik.
A disznóknál a répa a nyerő, azzal tudod csalogatni és pároztatni is. Illetve egy kis extra, ha nyerget teszel rá, a kezedben pedig egy pecabotra tűzött répa van akkor irányíthatod a disznót merre menjen. -
#8546 Seedet kérek, hagy nézzem meg :D -
Katalizátor #8545 Srácok van egy kis gondom. Elég frankó kis térképet generált nekem a játék, erőforrásokban gazdgag, trópus egy köpésre, cocák, csirkék, tehenek, meg rengeteg farkas a közelben. Mivel azért gyaktam is őket, próbáltam kicsit gondozni is az állományt, pl pároztatni őket. Na szóval, láttam, hogy a teheneket búzával, a csirkéket pedig magokkal lehet pároztatni. Viszont nem jöttem rá mi a pálya a disznókkal! Szóval csalódott voltam, hogy majd egyszer a jövőben talán el is tűnhet az egész disznóállományom!
Eközben felfedeztem egy fekete lyukat a térképemen, ami hasonló azokhoz a hibákhoz, amikor belátsz a földkéregbe, csakhogy ez nincs kivilágítva és soha nem tűnik el. Mindeközben olyan anomáliákat rejteget, hogy rögtön meg is oldotta a disznó-populáció kérdést. Ugyanis olyan mértékben megszaporodtak a disznók, ott a lyuk közelében, hogy totál kinyírja a gépemet, ha a közelben ólálkodok. Ami para, mert a csirekek, a bocik, meg a kutyusok is ottan éldegélnek.
Szóval szerintetek ez már menthetetlen? Olyannyira sok disznaj lesz, hogy végül kinyírja a játékomat? Mert ezek folyamatosan sokszorozódnak! Szal temessem el és indítsak újat, vagy vhogy meg lehet oldani? -
#8544 Ezzel találkoztatok már?
"Internal exception: java.net.SocketException: Connection Reset" -
#8543 Egyéb bulvárhírek:
Meg munkámból kifolyólag ott voltam ma Viki bácsi mellett a merciben.. -
#8542 ard-nax azon az FTB megy, de kb ugyan az. -
#8541 Tud valaki mondani egy jóféle magyar Tekkit szervert? Excalibur 1 hete bemondta az unalmast... -
#8540 Létezik olyan mod ami megmutatja milyen enchant fog rákerülni a tárgyra. -
#8539 Ja Notch eredetileg ilyen szerencse alapúra akarta, ha jól tudom Jeb vezetése alatt felmerült párszor, hogy változtassák, de Notch eredeti elképzeléseihez nem akar nyúlni. -
#8538 tudtok bővebbet mondani vagy videót a
Cracked_Technic_Launcher.rar- ról
sokat beszélnek róla...de attól még.. -
RYO21 #8537 Mi értelme van az Enchantnak, ha nemtudom kiolvasni, h mit akarok upgradelni az adott dolgon? -
#8536 sziasztok
a 8528-ra kérlek írjatok...
:)))) kkösziiii
1.4.6 -
ntex #8535 Soartex & Misa keverék :)
http://rapidshare.com/files/3803321191/Soartex-Misa_hibrid%20texture%20pack.zip -
#8534 Köszi :) -
#8533 Safecreeper -
#8532 Sziasztok! :D
Nem lehetne valahogy kiiktatni az enderman-eket? Egyre inkább szeretnek az arcomba teleportálni a saját házam darabjaival :D Sokadjára már inkább idegesítő, mint vicces :D
Verzió: 1.4.6
Köszönöm :D -
#8531 köszi
-
#8530 http://www.dl.9minecraft.net/index.php?act=dl&id=1351322583
.
.
joliecraft -
#8529 ez melyik text pack? tettszik:) -
#8528 -sziasztok!
The Best Mod Box - ot telepítettem, rá egy szép textúrát a Joliecraftot..,amit ajánlottatok. Megy a Too many items 1.4.6 ..
szépen lelestem a youtube-ról ...mert gőzőm nem volt, hogy a .jar-ba rakom be. vagy hogy a META-file-t ki kell törölni...
de sikerült, köszönöm.
Szeretném a sokat emlegetett X-RAY-modot is kipróbálni,
Hogy rakhatom rá.... plussz? Már próbálkoztam...de hiába.
Modloadert nem tudom, hogy kell használni...
Tudtok segíteni?
Kezdő' minecraftos -
#8527 Doh, újabb verziónál már nem jó. :D -
#8526 villageforlife -
uscGhost #8525 Hát nem tudom, én még 2 év után is órákat játszok vele nap mint nap :D