Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
Neki írjatok privi üzit a karinevetekkel:
http://www.facebook.com/pages/Ard-Nax-Magyar-FTB-Szerver/198998126778941
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
FTB szerintem az egyik nagy esélyes a szerverek terén DNS mellett. Mondjuk egy pár dolgot hiányolok az FTB-ben, például (ha már ipari modot raknak össze) egy logistic pipes belefért volna. Ráadásul mostanában elég gyakran kiakad olyantól is ha receptet akarok megnézni (pl magma cream), de remélhetõleg ezeket a gyermekbetegségeket hamarosan kinövi.
Hátránya:
Nincs Bukkit és úgy néz ki nem is akarnak. Amolyan mezei MC nagyon sok extrával. Csekkold le és ha bejön akkor boldogság van, ha nem akkor meg ez van. Majd kiderül 😊))
TS még nincs, de új lesz igen. Az IP is változik. A hétvégére az is meglesz frankón.
(Új a TS-etek?)
Honlap:
www.ard-nax.hu
Whitelistre aplikáció beadása:
1. Likeold a szerót facebookon.
2. Írj privát üzenetet a szervernek a pontos karineveddel, azzal, hogy eredetis vagy tört klienssel rendelkezel e.
http://www.facebook.com/pages/Ard-Nax-Magyar-FTB-Szerver/198998126778941
Jó szórakozást!😊
Egyébként a modpackek 90%-a alapból tartalmazza a NEI-t ami egy hajszállal többet tud mint a TMI.
Tud esetleg valaki valami értelmes ID listázó programról? Sajnos a legtöbb modpack összevissza használja az ID-ket és ha az ember be akar még tenni valamit akkor elég nehéz kikeresgetni hogy hol van szabad ID (pláne mióta 4096 a plafon).
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Fõleg a witherskeleton érdekelne, mert kíváncsi lennék már az új boss-ra 😊
http://bexter.hu Szép Fényeket!
http://bexter.hu Szép Fényeket!
De ez már eléggé off, szerintem hagyjuk.
Ettõl függetlenül szerintem érdemes lenne @mumeen-nek megpróbálnia exe-vel indítania.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Windows esetén indítható exe állománnyal. Ez így korrekt. De hogy a játék exe file-lal indul? Mutass nekem egy exe file-t mondjuk linux alatt, vagy mac-en.
Egyébként elég sok játékosnak muszáj foglalkoznia a batchfile-os indítással, mert ha hiba lép fel, nem mindig tudsz logot készíteni és nem fogod tudni sem te sem egy mod készítõje hogy mi is volt a gond.
Persze ezeket is megoldhatja más helyetted, de a te játékod fog addig állni, mert vagy újrarakod és bízol benne hogy megszûnik a hiba, vagy ott állsz meglõve, mert nem tudsz tenni semmit a kijavításáig.
Most már szétvet az ideg!😄😄
Minap akartam játszani a játékkal ismét,de java-t gépújratétel óta nem telepítettem fel.Letöltöttem,feltettem,de sehol nem jeleníti meg,sem a programoknál,se sehol,csak a "c" lemezen.Társítani se lehet vele,és így a játék se indul,mer' a bin mappás fájlokat nem "java"-val,hanem Nokia Ovi Suit-tal nyitja meg,és a java-val nem lehet társítani,mer' nincs a listán.Betallózással se jó,mer' akkor meg ilyen DOS-os ablak felugrik,azt eltûnik.Régebbi verziót is próbáltam,de azzal sem jó.Mit lehet cisnálni,mi a gond??
Alapból be van konfigurálva, de természetesen mindenki a maga igényeihez alakíthatja a konfigurációt. Tekkit valóban csak 1.2.5-re van egyenlõre.
DNS azért van 1.4.2-re is mert a fejlesztõi a modokba is belenyúlnak, valószínûleg elég programozói tudással rendelkeznek hozzá hogy a mod-okat a legfrissebb MC-hez alakítsák. Ráadásul a csomagban lévõ modokhoz engedéllyel rendelkeznek azok készítõitõl, így szükség esetén tudják segíteni egymást. Sajnos a Tekkit sok modnak nem rendelkezik az engedélyével, régebben ebbõl elég nagy botrány is volt (a Forestry mod-ot is azért kellett kivenniük).
A fórum szerint csak MC 1.2.5 -ig van Bukkit, tehát a Bukkit pluginok a legfrissebb verzióban még nincsenek.
Van esetleg valami egyéb, ami miatt érdemesebb LAN helyett egy erõsebb gépre szervert rakni az otthoni játékhoz?
Ezért nálam a nagy gépen fut az eredeti játék és azon van a gyerek is.
A laptopomon pedig fent van az eredeti MC is és egy tört is.
Amikor a gyerek "Tábornok Úr" azt parancsolja, hogy jöjjek játszani, akkor csak megnyitja LAN-ra, én meg a laptopról a tört MC-vel rácsatlakozok.
Vigyázz mert könnyen rászokik a gyerek! 😊
Már tiszta hiszti van, ha munka után túl fáradt vagyok ehhez. 😊
Ma felraktam neki a nagy gépre a DNS Technik packot (visszaraktam az 1.4.2-t). Remélem ezzel el lesz legalább pár napig egyedül is! 😊
mindenesetre, ha meglesz nektekm is külön account akkor engedni tuti engedni fogja (egyértelmüen az ö pályájait is megtudja nyitni és azon is játszhattok)