• Malakai
    Szebb elég relatív, én egy elég minimál textúra pakkot használok, régebben linkeltem is itt, a ShortStuf7's Clean Design Pack, ami az alaphoz közel álló, csak letisztultabb.

Ami ezt a Balea pakkot illeti, ez egy HD pack, vagyis nem a texturepacksba kell másolni, hanem a minecraft.jar-ba.

Ennél a lépések:
    1) Minecraft indít, meggyőződni róla, hogy az alap default textúrák vannak kiválasztva a menüből, aztán kilép.
    2) Biztonsági mentés a bin-ben a minecraft.jar-ról (mindig érdemes kézzel is csinálni egyet).
    3) mcpatcher-t indít, és meggyőződsz róla, hogy a felső mezők nem üresek, a legfelsőnek egy minecraft-1.4_01.jar végződésre kell mennie a bin mappában, az alatta lévőnek pedig a felülírandó miencraft.jar filera. Itt még NE válaszd ki a textúra pakkot, mert előbb a shadereket kell telepíteni (bár lehet fordított sorrendel is megy, de ez az ajánlot sorrend).
    4) Telepíted a GLSL shadereket. Ez sima exe futtatós, optionsben lehet meggyőződni róla, hogy a megfelelő minecraft.jar-ra mutat.
    5) 7zip (pl) segítségével minecraft.jar megnyit és annak gyökerébe behúzod a Balea_v2.2.zip-ben lévő összes filet.

Gyors ki is próbáltam nálam működik is, habár nem fogom megtartani, én nem csipem túlzottan a HD textúrákat, nem illik szerintem a játékhoz. :)