• Petka
    A Java az ilyen, nem erre lett kitalálva. Nem is értem hogy gondolták a fejlesztők, hogy ilyen összetett játékot fognak készíteni javaban. Persze beta verziókban nem beszélhetünk stabilitásról, viszont így elnézve a kész verziók sem lesznek sokkal jobbak. Ha nem is a bugok meg az out of memory témák miatt, de a gépigénye miatt sokan fognak csalódni benne. Nevetséges, hogy egy ilyen egyszerű felépítésű, nem is túl csicsás grafikájú játékhoz egy core2 vagy egy core i3 proci 2GB RAM-al és OpenGL támogatott VGA-val nem elég. Én is megvettem és nagy rajongója voltam a játéknak, de kb fél év után abba kellett hagynom, mert játszhatatlanul akad, kidobál, stb. A bérelt szerverünk is üresen pang, mert az ismerőseimnél is ugyanilyen problémák vannak.

Komolyan azon gondolkoztam már, hogy ez vagy valami hardverlobbi miatt lett ilyen, vagy BOINC projectet futtat a háttérben a játék, vagy egyszerűen leszarják a fejlesztők, hogy nem mindenkinek telik 16magos XEON szervergépre, amin esetleg gond nélkül tudna játszani...

Szóval szép volt, jó volt, de részemről ennyi volt. Talán egy másik mineklónnal folytatom. (megnéztem már linuxon párat)...