Kezdjük ott, hogy Te támadtál be azzal, hogy nem törlöm a hozzászólásokat, amiket állítólag kértek. Nos, azért példát is mutathatnál. Aztán a másik, hogy ha szabin vagyok, ugyan már hadd ne kelljen SG fórumot olvasnom, mert hátha valaki valamit törölni akar. Jobb ha tudod, naponta többször is olvasom a topicot, és eddig is mindent megcsináltam amit kértek és magamtól töröltem a szart.
Nehogy már Te döntsd el, hogy milyen az a jó hozzáállás, ha azt sem tudod miről beszélsz.
Most is hülyeségeket írsz, mert ki mondta, hogy nem vagyok kíváncsi a topicra?
És nem azon vagyok felháborodva, hogy le akarnak váltani. Váltsanak ... ha a többségnek valami problémája van az itt végzett tevékenységemmel (amit eleve Én vetettem fel, különben senkinek eszébe sem jutott, de ez nem is számít), akkor nyugodtan szólnak, és átadom ... de azt nem szeretem, ha valami mitugrász nekem jön a hülyeségeivel.
A végén még kitalálod, hogy semmit nem csináltam ... basszál le. Ja, Te mióta is irkálsz ebbe a topicba? ... köszike.
Tehát mondom, kérvényezzétek a cserét az ominózus hozzászólásra és ennyi. Még egyszer, nekem tök mindegy, hogy ezt ki csinálja, sőt ... De a beszólogatást el lehet felejteni.