• Fabio Capello
    Hölgyek, Urak!

Habár nem tisztem elvenni Lazától a házigazdasággal járó kezdeményezések jogait, de arra gondoltam, indíthatnánk egy "világszépségversenyt"

Az alapötlet a következő lenne: mindenki egy megadott seeddel, megadott textúrapakkal (én a Painterly-re gondoltam) indítana egy új játékot. A feladat, hogy egy hét alatt építsen fel egy olyan "birodalmat", amely ellátja minden jóval, tehát, kötelező lenne építeni például:

-1 lakóházat
    -1 kiépített bányarendszert
    -1 faültetvényt
    -1 nádültetvényt
    -1 kaktuszültetvényt
    -1 farmot
    -1 helyet a Netherbe vezető portálnak
    -az ezeket összekötő úthálózatot.

A kötelező elemek szépségét, kreativitását (automata kaktuszfarm, titkos ajtók, stb) 1-10-ig pontozná egy háromtagú zsűri (ha Tomonor nem venne részt a versengésben, nagyon örülnék, ha ő lenne az egyik zsűritag, már csak a jól működő sikeres szervere miatt is :) ), majd végeredményt hirdetünk, akár több kategóriában is.

Mivel szűkös idő áll rendelkezésre, ezért megengedett lehetne spawnolt anyagok használata, itt nem a túlélés, hanem a kreativitás lenne a lényeg. A megadott dolgokon belül pedig szárnyalhat a fantázia, elektromos berendezésektől házi creeperszoborig bármi lehet.

Gondolom, felmerül majd a kérdés, miért azonos textúrapakk -> hogy mindenki ugyanolyannak lássa a világod :)

Mit gondoltok, benne lennétek egy ilyenben?