• NEXUS6
    #52
    "Egy gazdag megépítené magának a bunkert, a családjával és egy-két ismerősével bebújnáak oda, de a gazdag saját túléléséhez innentől az kell, hogy akiket kiválaszt, ők alkalmasak legyenek arra, hogy az ő túlélési esélyét megnövelje. tehát nem fogja meghívni maga mellé az összes újgazdag haverját, akik egész nap a dollárban fürödtek, mert többet ér egy földművessel, (paraszttal), aki termeli neki a mesterséges üvegházban a búzát."

    Ha a Földet irányító emberek olyan okosak és előrelátóak lennének, mint itt most leírod, akkor nem lett volna a legutóbbi, alapvetően gyermekded piramisjátékok miatt kitört pénzügyi válság, a háborúkat éhinséget már jobb ha nem is említem, mert azt hinnéd, hogy viccelek, amikor azt írom, hogy Afrikában meg éheznek!

    Azok akik hosszútávra terveznek, azok sajna mindig is viszonylag szegények maradnak, mert tisztában vannak azzal, hogy a pénzt nem lehet megenni, a pénztől nem lesz gyereked, a pénzt nem lehet szeretni.
    Akik viszont a pénzt imádják, azt mondják, hogy na és!? Majd mindent szépen megvesznek, ha úgy gondolják, hogy szükségük lesz rá, és éppen túl lesznek a mostani üzletük lebonyolításán.