The Settlers 7: Paths to a Kingdom
  • Játékos
    Lehet, hogy nem olvassuk egymást, mert nem érdekes a másik hozzászólása. Igaz, ki nem xarja le.

De talán van igaza a fogyasztói társadalomnak is. De nem kell olvasni. Vegyük rakásra olvasatlanul, játszatlanul, nézetlenül.

S haljunk meg hülyén, ostobán, végezzük úgy, ahogy meghatározták fent a nagy multik.

Igazad van.

Bizonyára sohasem betonoztad a járdádat feketén a kőművessel, mindig kértél a fodrásztól számlát, s ha a vízszerelő közölte, hogy számlával a duplája, akkor te a legális változatot kérted, elvégre igaz pógár vagy.

Itt ebben az országban egy egész össznépi mutyi van, tessék elfogadni, teccik, vagy nem teccik. Nem a letöltés fogja kinyírni ezt a nyamvadt térséget, hanem a sok feketéző, bodzaszedő segélyezett, csaló rokkantnyugdíjas. A letöltők károkozása elenyésző, roppant csekély ahhoz képest, amit a sok álrokkant, feketemunkás, általában véve schwarcmelós okoz.

Az adócsalás bűntetendő államilag, míg a letöltés nem az.

Jó lenne, ha visszanéznél, hogy életedben Te tényleg olyan űberfasza, sohasemcsalok pógár voltál, vagy csak játszod itt a tökéleteset, közben a megalkudtál az autószerelővel, hogy feketén féláron jöhet a meló .....

Legyünk már egy kicsit őszinték gyerekek, s legalább ne fikázzunk, ha vaj van a fülünk mögött ugye .... mert én még olyat ebben az országban nem láttam, aki fullegálisan betonozott, aki a festőtől számlát kért, akinek érdekében állt, hogy legálisan 25% áfával és 60% adóval terhelten dolgoztasson önös érdekével ellentétben, spontán nemzeti érdekből vezérelve.

Na én még ilyen homot még nem láttam, esetleg homo idiotikust, vagy akármit.

Komolyabb problémák vannak ebben az országban, s mindannyian résztvevői vagyunk.

A letöltés ennek igen csekély része, lásd fent.