Star Wolves 3 Civil War
  • Stanislav
    Na, Vaudille-es és Solncevka-as stash-eket én is megtaláltam. Többi még várat magára, de most, hogy felszerelkeztem magam, kicsit farmolni szeretnék. Pirate sektorokat tudnátok mondani? Kruger már túl gyenge, más viszont túl erős lenne. Ötlet? XB-19 mennyire zsúfolt? (1 pirate captain csapattal még lazán elbánom, többel már kétséges)

Vaudille-ben legjobb loot a shipwreck-ből: 2 Fusil, 2 Sigil, 2 Cerberus, 1 Ogre, 2 Black Hole
    Másik Stash: Wyvern Mk2, Berserk Laser Mk2, Espadon, 2 Shining, 1 Bison, 1 Black Hole, 1 Berserk(er?)

Slovencka: Gunslinger, Helios, 2 Quasar, Shield Prototype, M-805 Shining, M-809 Rage, Berserk, és 3 Simoto.

Mondjuk elég sokszor rolloltam, de általában vicces, hogy 2. roll-ra adta ezeket, utána már csak rosszabbakat. Tanácsotokra váltottam System Mk3-ra... lehet jobban megéri.
    Érdekes tapasztalatom van rakétákkal kapcsolatban... még pedig mert nekem a legkellemesebb csalódást a T-4 Eraser torpedo okozta... egész rajokat tud kicsinálni a kicsike... HA elég távolról lőjük ki, és hátba lőjük az ellenséget. Sokkal durvábban írt, mint egy gyorsabb ALRM vagy társai. (gyengébb fightereimmel, mikor az Artaste-t szereztem meg, ezekkel a rakétákkal irtottam ki a mercenary rajokat a szektorban...)