Star Wolves 3 Civil War
-
SaGa Jr #69 A gyorsítás alatt azt értem, hogy használd az időgyorsítási funkciót.
Amúgy meg nem olyan kevés ám az a 3 hely system. Nálam egy mammoth kisegítő hajtómű ott figyelt a hajómon, mert kellett (plusz sebesség és manőverezés). Emellett a másik két rendszer az pajzs és hull javító volt. Ha olyna helyre mentem ahol sokat lézereztek, na akkor felkerült a pajzs helyére a lézeres pajzs, míg ha rakétamániákusok közé készültem menni akkor meg a rakétaelhárító rendszer ment a segéd hajtómű helyére.
Amikor megnézed a mothership-et, akkor a képének a jobb alsó sarkában látsz egy kis ikont. Na mikor matatsz bennt a mothership képernyőn (ahol a vadászokat is felszerelheted meg ahol mutatja a pilótákat, csak húzd rá valamelyik manust erre az ikonra és onnantól az a manus viszi a nagy hajót. Fejlődni ugyanúgy fog benne mintha vadászban lenne csak így kisebb az esély az elhalálozására. Ráadásul bármi plusz skill-je van ami módosítana egy hajó képességén az érvényesülni fog a mothership-en is.
A vadászokat meg nem kell állandóan felszerelgetni. Benn is hagyhatod az előkészített helyén a kilövő állásban, elég csak a pilótát kivenni onnan. Ettől még nem kerül be a raktérbe, lecuccolva a vadászod.