Star Wolves 3 Civil War
  • SaGa Jr
    Más színben (gondolom a fekete meg a fehér színűre gondolsz) nem kaphatsz hajókat. Megvenni a program csak azt engedi aminek a neve végén ott van hogy pl_0. Ez meg semleges színű. A többi frakciókhoz kötött, így még ha be is írnád hogy árusítsák, nem kapnád meg. Ezt nem tudod átírni amennyire én tudom. Mi több, van olyan hajó ami elméletilegmegvehető de valamelyik xlm-ben le van tilva mint vásárolható cucc 8ilyen a raptor-t is (mk2) meg a hrimtus-t is.

A darabszámot nem tudom biztosan hogy lehet átírni az áruknál. Szerintem az ár mellett a darabszámba is beleszól a nehézség (legalábbis normál és hard fokozat köztt bizony volt ugyanazon állomáson eltérés a megvehető cuccok darabszámában).

Azt is észrevettem hogy bizonyos dolgokat átírás után azonnal enged, míg másokat csak új játék kezdésekor. Lehet hogy az árukészlet az pont ilyen (speciel ha a fegyverekbe babrálok bele azt simán azonnal aktiválja és használhatom is de amikor kívácsiságból belenyúltam a radartávba azt például csak új játék kezdése után tudtam élvezni).