Star Wolves 3 Civil War
  • kHares
    Majd próbálkozok az Espadonnal céges területen, ők mindig védve vannak. A fegyverek sebességét(rate of fire) hogyan számolja? Mert a fileokban ez 1 mindenre, még van olyan hogy recharge time ez változik 0,5-4 között, gondolom valami formula alapján csinálja.

Emlékeztek a játék elején amikor bekényszerülünk Hephaestusba és egy gömb alakú terület le van zárva telepített ágyúkkal? Nos a nagy keresési fázisban visszamentem és szépen lebontottam mindent, az egyik roncs pedig dobott 1 db. wyvern mkII-t, 2 db Kali-t(anyahajóra legnagyobb pajzs), 1db. Emerald-ot, meg jó rakétát és ágyút. Ha a térképről nézzük a turretek körben vannak, bal alsó részen keresni körön belül. Egy téglatest formájú roncs. Ha ezt már akkor kipróbálom... (hard, Astarte előtt)

Ilyen egészen apró aszteroidák, nem mindig föltűnő mert forog tengely körül tehát csak néha néz feléd a villogó rész és persze közel kell menni. Ahol biztosan van mert már találtam dolgokat: Vaudille, Solncevka, Fronn, Charon, X220, Hephaestus. Ha Heretic mission-t elvállalod elvileg Pegasusban is lesz.
    Lentebb van egy link az folyamatosan frissül lelőhelyekkel.