Star Wolves 3 Civil War
  • kHares
    Mókás dolog történt. Szóval levadásztam pár pirate cache-t, nem árt meg pláne az elején. Szóval éppen Corrino rendszert hagynám el Tira felé de a portal előtt útban van egy asteroida csoport. Frissen zsákmányolt lézer és p.acc main gun-omat bevetve gondoltam eltakarítom az útból. Erre megjelenik 25 Templar és legyaknak. Mi a fene? Titkos bázis?
    Másik meg a Fronn-ban lévő armory, van ott 10 darab hajó teletömve fegyverrel meg 3. 4. generációs hajóval. Ha valaki szeretne borsot törni a Triada orra alá és rengeteg cuccott találni, persze ellenségek lesznek de pár rendszerrel odébb megoldják ezt 750k-ért. Amint megszerzem Astarte-t lecsapok :)

Most hogy nem kinetikus ágyúim vannak gondoltam letesztelem őket. Battleship mögé beáll, elkezd lőni(legnagyobb laser meg p.acc). Mikor 2 db. kinetikus volt teljesen rám tudott fordulni + még belém is lőtt párat. Most már megfordulni sem bírt. Szóval lehet hogy kisebb a sebzés de gyorsabb is. Tápos kalózokat szintén nagyon jó hatásfokkal ki tudom lőni a főágyúkkal hisz nem lövedékes hanem azonnal eltalálja + lőtáv jóval nagyobb,szépen ráfordul mire közelér bumm. Persze közelharcra nem jó. Szóval míg nincs energia védelem rajtuk a laser a legjobb.