Star Wolves 3 Civil War
  • SaGa Jr
    A quasar az a 400-as táv. Tehát azt tudod mennyi az a táv amennyiél távolabb nem lehetsz. Ha nincs a radarodon akkor kívül van ezen a távon.
    A 300 meg ennek a 3/4-e. Ennél közelebb ne menjél. Ha így csinálod végig akkor sikerülni fog. A lényeg hogy ne kóricáljanak kinnt a vadászaid, mikor átjössz a kapun akkor annyira távolodj el tőle hogy még éppen benne legyen az érzékelő távodban (kicsit az alatta lévő terület is mert lefelé fog elindulni a célpont). Megállsz, megvárod míg belép és követed úgy hogy mindig éppen a határán mozogjon az érzékelőidnek. Ha így csinálod sikerülni fog. Ehhez persze az kell hogy az ember nagyon odafigyeljen, állandóan egyik keze a s billentyűn legyen hogy azonnal megállíthassa a hajóját, nehogy közelebb menjen a célponthoz.

Ezt a feladatot simán megcsináltam álcázó nélkül is, meg álcázóval is (kíváncsi votlam mi a különbség de az észlelési időn túl semmi érdemi). Tartottam a távolságot és ennyi. Az érzékelő határán mozogtam, bár álcázóval jóbal bentebb is mentem (olyan 2,5 négyzetnyire) a célponthoz de nem volt gebasz belőle. Ha bukod a feladatot csak 1 vadászgéptől esel el (ez lenne a jutalom), semmi komoly visszaesést nem fogsz tapasztalni, meg egy kevés elkölthető perk pontot is buksz (ha jól emlékszem olyan 50-et). Nem fő feladat ez, csak egy kis mellékes.