Star Wolves 3 Civil War
-
Was #138 Én is szenvedek vele. Egy SAM nevű mesterséges inteligenciának otthont adó bázist kellett szétvernem, ami folyamatosan ontotta a berserkeket, amig el nem pusztítottam. Persze SAM megszökött egy másik rendszerbe, ahova egyből engem is továbbrak a játék és csak egy bázis van ahol bevásárolhatok. Aztán itt elszabadulnak a dolgok: a velem szövetségesek kb 5 percig bírják a folyton özönlő berserkeket, akik -nem hazudok- vannak vagy százan + a 4-5 anyahajó méretű. Én talán bírom vagy 10 percig, de aztán elvérzek. A feladat pedig az lenne, hogy előszőr is biztosítsam a két portált, majd látogassak meg még 3-at, ahonnan jönnek, meg a berserkek központját, meg persze SAM-et is.
Hiába van mindenkin a legerősebb pajzs, lézer védelem, rakétaelhárító, rakéták (2000-es sebzéssel, vagy éppen több fejű), stb.
Próbáltam taktikázni is, hogy nem állok le harcolni, hanem körbelátogatom a pontokat, vagy egy kisebb csapattal portyázok körbe, de nem volt jó.
Most pihentetem egy kicsit a témát, csak ahogy a hozzászólásodat olvastam, én is ideges lettem megint :)
Talán van aki erre járt a történetben és tud adni valami tanácsot...