• Indigo
    ha valaki megismeri az Operát, és egy picit is fontos neki a böngészés hatékonysága (kevés mozgás/idő, de mégis sok elvégzett művelet), az már nem fog váltani, és nem véletlenül.

Én vagyok még így ezzel :) Évek óta Operát használok, és tökéletesen kielégíti az igényeimet. Pl. a mouse gestures hihetetlen sokat jelent, én már böngészni sem tudnék nélküle. A testreszabhatóság meg a másik. Oldalpanelen ott vannak a legfontosabb dolgok (könyvjelzők, jegyzetek - nem kell külön jegyzettömbözni, ha szükség van rá, előzmények, letöltések, stb.), és csak egy kattintás... Személyes sávba berakva a leggyakrabban használt oldalak, alulra pár fontos ikont lehúztam, amit gyakran használok. De még sorolhatnám. Nincs ennél hatékonyabb böngésző, csak meg kell ismerni ahhoz, hogy ezt belássuk.

És igen, fanboy vagyok, de vállalom :P

Az meg tényleg furcsa, már-már kabaréba illő, hogy sokan, akik először próbálják az Operát, lépten-nyomon hibás oldalakba botlanak, és sírnak, hogy mekkora egy trágya böngésző. Én meg, aki évek óta használom, alig-alig találkozom hibásan megjelenített oldalakkal. Vajon miért van ez? Lehet, hogy tényleg érzi az Opera, hogy szeretem? :)