• Baldric
    "hidd el hogy az átlag user-t nem érdekli hogy miért nem jó az oldal operával"
    Persze hogy nem érdekli, jól is van ez így, nem ezzel van a gond, hanem a fejlesztőkkel.
    A böngészőért "rajongók" nagy része vélhetően a fejlesztők közül kerül ki, hiszen számukra munkaeszköz. Na most képzeld el, hogy fejlesztenek azok, akik amúgy a firefoxért rajonganak (tisztelet a kivételnek), bizony, sokan vagy csak figyelmen kívül hagyják az operát, vagy szándékosan keresztbe tesznek neki.
    Én is fejlesztő vagyok, természetesen én külön figyelek a foxra és chromera is (bár utóbbira nem lenne muszáj). Alapvetően operára fejlesztek (megjegyzem szabványosan). Ebben nem lehetek elég objektív, de majd minden esetben kell trükköznöm nem csak az ie, hanem a fox és chrome miatt is, bár főleg a korábbi verziók miatt (természetesen ha valaki nem hiszi el, örömmel szolgálok példákkal). Ezzel persze megint nem arra akarok rámutatni, hogy az opera a jobb, hanem arra, hogy ha én sem venném a fáradtságot a fox ellenőrzésre, vagy szándékosan hibát okoznék benne, akkor bizony könnyen elképzelhető, hogy az én oldalaimba is belebotlottál volna, és akkor a foxnál sem mondhatnád el, hogy mindent profin megjelenít.