JASON13#21
Én nem mondok semmit ennek a holokausztnak a létezéséről de a német munkatáborokba nem csak etnikai csoportokba tartozó egyének kerültek kb mint a kommunista munkatáborokba sem. Az én Nagyapám is munkatáborban volt Oroszországban 18 évesen. Egy szép napon megszállás alatt 2 bőrkabátos közrefogta és 5 évig nem hallott a család róla semmit. Még bejegyzés vagy papírmunka sem volt. Nem sokat beszélünk róla mert az még kellemetlenebb volt mint egy német mert ott kaptak ételt és latrina is volt míg az orosz munkatáborokban anarchia uralkodott a munkaidőn kívül, ételt a munkások termesztettek és készítettek maguknak az egyéb dolgokkal együtt véve. Betegen, tetvesen, rühösen, tüdőgyulladással jött haza és majdnem lekellet vágni a lábát.
Ma is kapunk kárpótlást, kemény havi 2430 Ft-ot!
Az egész csak a Zsidók pénzhajhász mániája miatt van! Ami megtörtént megtörtént! Nyugodjunk le! Vége van és elvileg már nem lesz ilyen. De azért én a helyükben egy kicsit elgondolkoznék hogy miért is történtek ezek azok a múltban és nem azokon veretném le a "kártérítést" több nemzedékre visszamenőleg akik azoknak a sarja akik nem szívlelték kellemes összeférhetetlenségüket!
Amit ma csinálnak az se segíti elő hogy nagy szeretet kapjanak hanem csak gazdagítják azoknak a táborát akik gyűlölettel gondolnak rájuk! Ilyen viselkedéssel nem lehet egy olyan népcsoportot alkotni akikre mindenki szeretettel gondol. Olyan mintha eltörne a lábam vagy elesnék és lefotóznám a sebeimet és felraknám az internetre hogy akkor most mindenki sajnáljon! Ugyan nem mindegy? Ki a francot érdekelne? A múlton való rágódás semmivel sem visz előbbre!
Nagyon kíváncsi vagyok hogy Egyiptomot vagy Rómát mikor fogják kártérítésre ítélni a régi "bűneikért"! Vagy lesz-e azoknak is emléknapja mert ha így haladunk akkor szinte biztos vagyok benne hogy itt van ez is a küszöbön.
Illetve még várom hogy elítélnek majd minket az 1222-es aranybulla zsidóellenes cikkelyei miatt!