41
  • pixx
    Ha olvastad a könyvet, akkor valószínűleg a lényeg nem jött, az emberek megzavarása, úgy a legkézenfekvőbb, ha az igazság mellé 3 ( MSZP, Fidesz, Jobbik) másik alternatívát is lefektetnek, így az átlag ember nem látja az igazságot, megosztottá válik, és két dolog fog következni, vagy elmegy szavazni, a 3 párt valamelyikére, vagy nem. Így mindenféleképpen ők nyernek.
    Persze, hogy utálják a Jobbikot, de a Fidesz meg az MSZP nem utálták egymást, és ott vágtak alá mindenkinek ahol tudtak.
    A szar dolgok majd csak ezután következnek...
  • gosub
    Pfuj, azok szélsőségesek! Rendet akarnak, felelősséget, az pedig nem liberális. Meg mi az, hogy magyarország a magyaroké? Magyarország mindenkié, mint pl. izraelé . Példát kéne venni róluk, ott rengeteg pénzt áldoznak a kisebbségekre, pl. építenek nekik 9 méter magas betonfalat, meg rakétákat, tankokat, repülőket is vesznek nekik. Nálunk meg csak földet osztanak számukra, meg néhány száz milliárd forintot adnak évente. Egy multikulti szivárványszínes kormány lenne jó ami állandóan tüzes vassal írtaná a kirekesztő, szélsőséges, antiszemita, rásszista, bűnös magyarokat.
  • mrzed001
    Ember, én is olvastam a könyvet.
    Éppen az marja a többi párt szemét, és éppen azért a Jobbik a Numero Uno ellenség, mert a Jobbikot nem ők alapították, nincs befolyásuk a pártban.
    Ezért készül már a Fidesz az MSZP-vel nagykoalícióra lépni a Jobbik ellen .... ééééééérted, az úgymond "ősellenségek" összefognak.

Eszembe jutnak oly régi bölcsességek, mint:
    - ember barátjáról, párt testvérpártról ismerszik meg
    - nem csak abból derül ki hogy ki vagy, hogy ki van veled, hanem abból is hogy KI VAN ELLENED ...
    - ha a rossz ember ha megvet, utál, elutasít az nagyobb dicséret, mint ha a jó ember vállon vereget
  • Balumann
    Én elég erőteljesen kételkedek abban, hogy a Jobbik benyalt volna bármelyik pártnak is. Végig követem ahol csak tudom tevékenységeiket, minden ez ellen szól. Márpedig az eu parlamentbe bejutottak, és részt fognak venni a választásokon is. Ilyen tervekkel, beszédekkel, és programmal egy pártnak sem nyalhattak be. Ésbár a többi párt átlépi a demokratikus keretet hogy kiüsse, túl messzire nem mehetnek.
  • pixx
    Ha el kell magyarázni akkor mindegy...Ma Magyarországon egyetlen párt sem alakulhat ki, vagy vehet részt a választásokon, egy bizonyos hatalomnak való benyalástól.
  • Balumann
    Azt elmondanád, hogy a Jobbikosok miért nem jobbak?
  • pixx
    Így sose fog megváltozni Magyarország, ha egy rossz (Fidesz) vagy egy még rosszabb (MSZP) között kell választani. Amíg az emberek ezekben látják a jövőt, nem lesz jövő, nem vagyok Jobbikos, mielőtt rám veti valaki az első követ, ők se jobbak, sőt...
    Ez ügyben a Cion bölcsei könyvet ajánlom mindenki figyelmébe, neten elérhető...Nagyon sok érdekesség benne van, hogy kell egy országot több felé osztani, és hogyan kell együtt érzést kelteni a zsidóság feléstb. Tanulságos olvasmány...még ha tizede igaz annak az irománynak, akkor nagy bajban van a világ...
  • Sanyix
    mert van más választás? Ne gyere az érvénytelenül kell szavazni dologgal, mert azzal inkább a maszopnak segítünk...
  • pixx
    Csak ezzel az a baj, hogy az ország egy jelentős részének nem jut el a tudatáig, és most megválasztják...
  • mrzed001
    "Asszisztálni nem asszisztált, mert tartózkodtak"
    Szeretném felhívni a figyelmed, hogy a tartózkodás =/= a NEM szavazattal.

"ami érthető, mivel az új vallás befolyásos vezetői széttépnek mindenkit aki szembe mer velük szálni"
    Pedig olyan egyszerű, hogy viktorék miért tartózkodtak a törvény elfogadásakor ....
    1) nem nyomhattak IGEN-t, mert akkor piszkosul elbukják most a választásokat (pedig azt akartak)
    2) nem nyomhattak NEM-et, mert akkor megint odarendelik Viktorkát a szőnyeg szélére, aztán mehet megint könnyes szemmel a siratófalhoz (és sűrűbben tesz nála látogatást ismét a rabbik gyülekezete, sűrűbben kell a ferivel a dohány utcába járnia ... )
    Szóval a patthelyzetet oldotta meg így a tartózkodással, hogy mindkettőnek megfeleljen.
    Magyarra fordítva: Egy gyáva megalkuvó senki
  • pixx
    Olvastam egy cikket a szám 90 ezer és 12 millió közé tehető, minden tudóst mást. Kicsit sem gyanús...
  • gosub
    A táblát is cserélgetik ausvicban, régen még 4,5 milla, ma már 1,5 milla. Ha aszondom a gyermekemnek másfél milla azért már kijár a 3 év? Vagy most hogyan kell gondolkodnom, hogy ne essek nagyobb bűnbe? Azért az is érdekes, hogy az mti szerint még 530.000 túlélő él. Persze a fejkvóta miatt szükség van ilyen számokra. A német újraegyesítés óta németország 68 milliárd euró kártérítést fizetett nekik. Ennek ellenére a túlélők fele állítólag mélyszegénységben él és ezért még több kártérítést kell fizetniük. Végtelen igazság...
  • Tetsuo
    Holokausztipar. Menjenek a q anyjukba!
  • Balumann
    Jah úgy kell hirdetni ezeket, hogy mekkora ökörségek, ha nevetni akartok nézzétek meg. :D
  • acdc
    csak nem akarunk 3 evet okosan kell irni
  • acdc
    Nem erzed az ironiat es a szmajlit
  • Sanyix
    Pedig az a gáz, hogy ez pont a leghitelesebb, itt bizonyítékokat mutatnak be, tényekkel. Sokkal hitelesebb mint bármelyik ellenvélemény.
    Amúgy mennyire nem kicsinyíted le? Mert igény szerint 5 és 24 millió között váltogatják az áldozatok számát :D tehát ha azt mondod 6 millió akkor lehet hogy egyik nap holokauszttagadó leszel, mert akkor éppen 24 millió a hivatalos XD
  • Sanyix
    "Illetve még várom hogy elítélnek majd minket az 1222-es aranybulla zsidóellenes cikkelyei miatt!"

Ne adjál ötleteket! Jövő héten már indulni is fog a per, ezek miatt és követelni fogják a kárpótlást 800 évre visszamenőleg (simán megtörténhet mint ahogy láthattuk a legutolsó máv kártérítéses akciójukat), azaz 456^98-on dollárt havonta minden ma a földön élő zsidónak.
  • acdc
    Ja 3 ev borton.
    En nem tagadom,hogy volt le se kicsinyitem,es el is itelem,hogy ilyen tortenhetett,eroszak soha nem jo es nem vezet sehova,es micsoda elkepeszto suletlensegek vannak errol:) pl itt

http://www.youtube.com/watch?v=Uwg2FwN9SNo&NR=1
  • Kerub
    Szabad a pája.
    Csináld.
  • JASON13
    Én nem mondok semmit ennek a holokausztnak a létezéséről de a német munkatáborokba nem csak etnikai csoportokba tartozó egyének kerültek kb mint a kommunista munkatáborokba sem. Az én Nagyapám is munkatáborban volt Oroszországban 18 évesen. Egy szép napon megszállás alatt 2 bőrkabátos közrefogta és 5 évig nem hallott a család róla semmit. Még bejegyzés vagy papírmunka sem volt. Nem sokat beszélünk róla mert az még kellemetlenebb volt mint egy német mert ott kaptak ételt és latrina is volt míg az orosz munkatáborokban anarchia uralkodott a munkaidőn kívül, ételt a munkások termesztettek és készítettek maguknak az egyéb dolgokkal együtt véve. Betegen, tetvesen, rühösen, tüdőgyulladással jött haza és majdnem lekellet vágni a lábát.
    Ma is kapunk kárpótlást, kemény havi 2430 Ft-ot!

Az egész csak a Zsidók pénzhajhász mániája miatt van! Ami megtörtént megtörtént! Nyugodjunk le! Vége van és elvileg már nem lesz ilyen. De azért én a helyükben egy kicsit elgondolkoznék hogy miért is történtek ezek azok a múltban és nem azokon veretném le a "kártérítést" több nemzedékre visszamenőleg akik azoknak a sarja akik nem szívlelték kellemes összeférhetetlenségüket!
    Amit ma csinálnak az se segíti elő hogy nagy szeretet kapjanak hanem csak gazdagítják azoknak a táborát akik gyűlölettel gondolnak rájuk! Ilyen viselkedéssel nem lehet egy olyan népcsoportot alkotni akikre mindenki szeretettel gondol. Olyan mintha eltörne a lábam vagy elesnék és lefotóznám a sebeimet és felraknám az internetre hogy akkor most mindenki sajnáljon! Ugyan nem mindegy? Ki a francot érdekelne? A múlton való rágódás semmivel sem visz előbbre!

Nagyon kíváncsi vagyok hogy Egyiptomot vagy Rómát mikor fogják kártérítésre ítélni a régi "bűneikért"! Vagy lesz-e azoknak is emléknapja mert ha így haladunk akkor szinte biztos vagyok benne hogy itt van ez is a küszöbön.
    Illetve még várom hogy elítélnek majd minket az 1222-es aranybulla zsidóellenes cikkelyei miatt!
  • gosub
    Nemsoká az SG.hu-n sem lehet erről vitázni, mert 3 év börtönt kapsz érte. Hinni kell és kész. Valszeg már gyűjtik az adatokat mindenkiről, visszafejtik a fórumok hozzászólóit, feltérképezik az új vallás ellenzőit... Ezt most csak vízionálom de lehet, hogy nyitott kapukat döngetek...
  • Garrett27
    Százmillió áldozata volt a kommunizmusnak, szocializmusnak, azoknak is lesz majd FB profiljuk? Esetleg van néhánynak közülük, csak köszönhetően az MTI-nek (ahonnan ez a hír is jön) nem jut el a magyar átlag olvasóhoz?

Egyáltalán, mi ebben az informatikai hír? Mert én nem látok benne semmi informatikát. Ez inkább gyászjelentéshez hasonlít - és ezzel nem kéne viccelődni, tisztelt, vagy inkább tiszteletlen újságírók! A különböző diktatórikus rendszerek miatt meghalt emberek családjainak nem éppen kellemes felidézni a múltat ilyetén formában! Szenvedtek már éppen eleget.
  • Balumann
    Egy kicsit vicces olvasni, hogy elegetek van már a holokauszt-ból, de azért (még) elhatárolódtok a Jobbiktól, gondolom a holokausztrevízionistáktól is legtöbben. Ugyanakkor jobb ha minél előbb észreveszitek, hogy az egész arra megy ki, hogy egy zsidóhalmaz (cionisták, bankárok, holokauszttörténetekből - amiknek már jórséze hivatalosan sem igaz - maggazdagodók) fedezékként tudják használni. A gondolkodóbb fajta embereknek már alapból feltűnhet, hogy tagadóknak minősítik a történelmi viták kezdeményezőit (mintha vallás lenne, nyilván így kell egy történelmi eseményhez hozzáállni...), akik végre leszeretnék tisztázni, hogy mi igaz, mi hazugság, figyelembe a bizonyítékokat és mindenmást, illetve hogy mi az ami egyáltalán igaz lehet.
    Mostmár törvény is bűnteti a "tagadást", egyértelműen arra megy ki, hogy nem szabad elgondolkodni az ellentmondásokan, nem szabad kutatni, így hamarosan visszais lehet írni akár a 30 milliós áldozatot, meg a lámpaernyő és szappankészítéseket is.

Azonban hogy mennyi az igazság az egész holokausztból, mennyire van igazuk a revízionistáknak, már nem tudom. Nemrégen a zsidóellenességet sem értettem, viszont ez meg megmagyaráz szinte mindent (javaslom mindenki nézze végig, mégha eleinte hülyeségnek is tűnik).

És azért is nézze meg mindenki, mert ha csak részben igaz, akkor is nagyon közel állunk ahhoz, hogy tényleg ugyan az megtörténjen (és minél tovább erőszakolják a holokausztot, és tovább folytatják ezt a politikát, annál közelebb), és rengeteg olyan ember, zsidó, cigány fog meghalni MEGINT, akiknek tényleg semmi közük az egészhez.

Nem vagyok antiszemita (csak anticionista), sem rasszista, és az erőszakot is elítélem (maximum a börtönöket meg munkatáborokat - természetesen nem Auswitzi körülmények között támogatnám), és én azt látom, hogy még az általatok elítélt réteg is.

És méginkább szeretném, ha nem minősítenétek engem idiótának (ahogy némelyik topikban, amikor felmerült a téma), ellenérveket, cáfolatokat szívesen veszek.

Nameg szeretném, ha végre legalább az SG-n lehetne normálisan vitázni erről a témáról, ha már ez egy tudományos fórum elvileg, ne mondja senki, hogy az olyan idióta topikok mellett amik az oldalon vannak, pont egy ilyen kérdésről nem lehet beszélgetni.
  • Bakutyin
    Amúgy, én őszintén sajnálom az összes ártatlan áldozatát a totalitárius rendszereknek, de ezt a tendenciát nagyon nehéz elviselni.
    Ráadásul jóérzésű (és jóhiszemű...) ember nem fogja felemelni a hangját az ellen, hogy soha se feledjük ártatlan zsidók ezreinek-millióinak meggyilkolását. Ebből tőkét kovácsolni, pláne más emberek hasonlóan fajsúlyos tragédiáinak rovására...szerintem gyomorforgató. A legrosszabb pedig, hogy paradox módon pont ez a "népirtás-monopólium" az egyik tényező, ami növeli az egyszerű emberekben az antiszemitizmust.
    Pl. ha teszem azt, egy drezdai túlélő a gyújtóbombázások emléknapján egy holokauszt megemlékezésbe botlana, vajon erősödének-e a negatív előítéletei a zsidósággal szemben? A válasz evidens.
  • Bakutyin
    Csókolom.
  • Sanyix
    Tényleg? Fura nem is tudtam róla. Érdekes módon a holokauszt emléknapján még ha nem akarok akkor is tudnom kell róla, mert felvonulnak, koszorúznak, beszédeznek, verik a tamtamot.
  • Sanyix
    kettős mérce rulz! nem kit érdekel az a 100+ millió ember akik a gulágokon, vagy sarló és kalapácsos kivégzőosztagok előtt haltak meg, szarjuk le őket. Bezzeg az a 5-12 millió között változó számú állítólagos zsidó áldozat, amit sehogy sem tudnak bizonyítani hogy annyi (ezért is változnak a számok igény szerint) azokat bezzeg sajnálni kell, vezekelni miattuk azoknak is akik akkor még meg sem születtek, kártérítést fizetni, stb.
    Na meg arra a 100+ millió emberre nyugodtan mondhatják hogy hazaárulók voltak, agresszorok, 56-ban is csak egy agresszív fáásisztááá csőcselék kelt fel, és a szocializmusnak nincsenek is bűnei igazából (mszmp).
    Magyarország, "demokrácia" 2010, a nyugat asszisztálásával.
  • Bakutyin
    Tegnap volt a bolsevizmus áldozatainak emléknapja.
    Mániákus összeesküvés-hívő lennék, ha furcsának találnám, hogy egy informatikai magazin címlapján pont ezen a napon tartják fontosnak hogy megjelenjen egy ilyen cikk? :)

Elképesztő..:)

A terror házát annó erősen kritizálták, hogy a bolsevikok által legyilkoltaknak való emlékállítás eltereli a figyelmet a holokausztról. Az eszem megáll.
  • Sanyix
    Asszisztálni nem asszisztált, mert tartózkodtak, (ami érthető, mivel az új vallás befolyásos vezetői széttépnek mindenkit aki szembe mer velük szálni. Viszont a magyar "liberális demokra" párt akiknek a "fő értéke a szabadság", megszavazta az utóbbi 20-év leg anti-demokratább, szabadságot legjobban korlátozó fost.
  • vmiki88
    na ezek is betegek, akik létrehozták a profilt
  • kadar1
    Szerintem már sokan unják. A csapból is ez folyik. acdc - nek igaza van , a mások által legyilkoltakról mért nem beszélnek , az is a történelem része. Már az én korosztályomat se érdekli , kíváncsi leszek mit csinálnak majd a fiatalabbakkal.
  • 12346
    +a
  • 12346
    meglepődtem a hozáállásokon. azt hittem a nagyátlagnak még nincs tele töke ezzel a bizonyos holokauszt témával. de ez így pozitív.
  • Justil
    bullshit
  • kicsibicska
    Nincs időm végigolvasni a cikket, valaki legyen szives mondja el, melyik holokausztról van szó? Az örmény, a mongol, az indián, vagy valamelyik másik?
  • Gerygrey
    Nekem is kezd a tököm lenni ezzel az egész holokauszt-mizériával. A mai fiatal generációknak, akiknek még a szülei sem éltek a II. világháború és a holokauszt ideje alatt, miért kell állandóan ezt sulykolni? Nem, akárhányszor is próbálják elhitetni velem: nem érzem, hogy bármiféle felelősségel tartoznék azért, ami akkor történt. Az emberi történelem egyik legnagyobb tragédiája az esemény, de ebből politikai tőkét kovácsolni, valamint kollektíven felelősnek tekinteni a mai társadalmat, baromi gusztustalan dolog.

Egyébként nem vagyok Jobbikos, nagyon nem. De ez az egész holokauszt-ipar őket erősíti. Nem csodálom, hogy egyre több embernél szakad el a cérna.
  • sathinel
    ) ok hogy tanulni kell a múltból, de erre van pénz a sok éhező meg dögöljön éhen az még úgyis csak a jelen. Majd 100 év múlva talán nekik is lessz honlapjuk.....
  • mrzed001
    "Új vallás van kibontakozóban!"
    Egy vallás tanait megkérdőjelezheted, egy dogmáét (mint ez) viszont nem.
    Egy vallást, istent tagadhatsz, de ezt a dogmát nem.
    Demokrácia 2010, Magyarország. A komédiát előadja: MSZP. Asszisztál: FIDESZ.
  • gosub
    Jaj ne már! Itt is elkezdik ezt a holopropagandát? Új vallás van kibontakozóban!