• Balumann
    Egy kicsit vicces olvasni, hogy elegetek van már a holokauszt-ból, de azért (még) elhatárolódtok a Jobbiktól, gondolom a holokausztrevízionistáktól is legtöbben. Ugyanakkor jobb ha minél előbb észreveszitek, hogy az egész arra megy ki, hogy egy zsidóhalmaz (cionisták, bankárok, holokauszttörténetekből - amiknek már jórséze hivatalosan sem igaz - maggazdagodók) fedezékként tudják használni. A gondolkodóbb fajta embereknek már alapból feltűnhet, hogy tagadóknak minősítik a történelmi viták kezdeményezőit (mintha vallás lenne, nyilván így kell egy történelmi eseményhez hozzáállni...), akik végre leszeretnék tisztázni, hogy mi igaz, mi hazugság, figyelembe a bizonyítékokat és mindenmást, illetve hogy mi az ami egyáltalán igaz lehet.
    Mostmár törvény is bűnteti a "tagadást", egyértelműen arra megy ki, hogy nem szabad elgondolkodni az ellentmondásokan, nem szabad kutatni, így hamarosan visszais lehet írni akár a 30 milliós áldozatot, meg a lámpaernyő és szappankészítéseket is.

Azonban hogy mennyi az igazság az egész holokausztból, mennyire van igazuk a revízionistáknak, már nem tudom. Nemrégen a zsidóellenességet sem értettem, viszont ez meg megmagyaráz szinte mindent (javaslom mindenki nézze végig, mégha eleinte hülyeségnek is tűnik).

És azért is nézze meg mindenki, mert ha csak részben igaz, akkor is nagyon közel állunk ahhoz, hogy tényleg ugyan az megtörténjen (és minél tovább erőszakolják a holokausztot, és tovább folytatják ezt a politikát, annál közelebb), és rengeteg olyan ember, zsidó, cigány fog meghalni MEGINT, akiknek tényleg semmi közük az egészhez.

Nem vagyok antiszemita (csak anticionista), sem rasszista, és az erőszakot is elítélem (maximum a börtönöket meg munkatáborokat - természetesen nem Auswitzi körülmények között támogatnám), és én azt látom, hogy még az általatok elítélt réteg is.

És méginkább szeretném, ha nem minősítenétek engem idiótának (ahogy némelyik topikban, amikor felmerült a téma), ellenérveket, cáfolatokat szívesen veszek.

Nameg szeretném, ha végre legalább az SG-n lehetne normálisan vitázni erről a témáról, ha már ez egy tudományos fórum elvileg, ne mondja senki, hogy az olyan idióta topikok mellett amik az oldalon vannak, pont egy ilyen kérdésről nem lehet beszélgetni.