KMK - Közveszélyes munkakerülő Klub
-
kicsit sok az ellentmondás, jah. Van amiben egyet értek, van amiben nem.
Frayer, ha nem lennének olyan munkások, akik a veríjtékkel keresik meg a pénzüket, akkor pl áram sem lenne a lakásodban, vagy még a lakásod/házad sem lenne, vagy te építetted? A téglákat is valaki megcsinálta, kitalálta, meg az egész kurva világot kitalálták - most például az emberek, mert most egy pár ezer éve nekünk a legmagassabb az IQ-nk :) De majd lesz ez máshogy is.
A "Munkakerülők" cím lehetne akár egy könyv címe is. Tényleg nem tükrözi a valóságot, de ha beleolvasol és átgondolod, rájössz, hogy van benne valami. Sok baromságot írsz te is, én is, mindenki.
nem is tudom most mit írjak :) előbb volt még egy csomó gondolatom, de most kiment a fejemből, lehet lényegtelen volt. Látod, ezzel a hsz-el sem kerestem magamnak pénzt, csak fizetem a netet, az áramot, a lakbért, és tök értelmetlen.
Én is belépek a klubba, ok?! Holnap mondjak fel munkahelyemen? De nem tudom akkor kifizetni a számlákat. Kikapcsolják, izzadva ideloholnak hogy jól megnyomják a kikapcs gombot.
Kiraknak az utcára, hajléktalan leszek, elveszítek mindent. Ez így nemjó.
Áruljak kavicsot? vagy szedjem fel a térkövet és vigyem ki a piacra? Akkor megizzadok, elfáradok, nemjó.
Ha a szolgáltatódnál elvágnak egy kábelt és nem lesz neted és senki nem akar fizikai munkát végezni, akkor mi lesz? :)
Ennyi baromságot..nézzétek el nekem...:) De tényelg jó könyv lehetne ebből. De nem tudok írni, zenéhez értek, de 10 év után sem tudtam eladni egy kiadónak sem. Miért?