KMK - Közveszélyes munkakerülő Klub
-
A klub megnyitotta kapuit.
Lehet jelentkezni "munkatársaknak".
A klub tagságra való jelentkezésnek az a kitétele, hogy a jelentkező személy nem végezhet semmilyen munkát mellyel másnak hasznot termel.
Úgy látom ma már nem egyértelmű, hogy a munka = érték. Ez egy téves képzet ma már. Nagyon sokan abban a hiedelemben, babonában élnek, hogy a munka értéket képvisel.
De én azt mondom, hogy munkával nem lehet pénzt keresni.
Én amióta abba hagytam a melót, több szabadidőm van, több időm van foglalkozni a pénzszerzéssel, jobban élek mint valaha, és több pénzt tudok szerezni mint munkával.
Hol a hiba? Ez most egy ilyen világ.
A munka értéktelenné vált, és úgy látszik a kiszolgáltatott helyzetű emberek vannak leginkább ráfanyalodva a munkavégzésre. Úgy gondolják a munkával vagyont szerezhetnek, de nem veszik észre, hogy gyakorlatilag csak annyi anyagi bázisuk van mindig, hogy éhen ne haljanak.
Van egy ilyen mondás: A megélhetéshez kevés, az éhenhaláshoz sok.
Mindig csak annyi pénzt kapnak, vagy tudnak csak szerezni, hogy a következő hónapban is be tudjanak menni dolgozni.
Ez a régi rabszolga világ modernizált változata, ebben a világban, a tulajdonosodnak (munkáltatódnak) már nem kell törődnie a személyes ellátásoddal, ruházatoddal, étkeztetéseddel, elszállásolásoddal, hanem a fizetőeszközzel ezt a terhet is áthárítják a munkás rabszolgára.
Persze ma már a munkás rabszolga szabadon választhatja meg munkáltató urát, tulajdonosát, akinek profitot termel, aki használja őt, kihasználja munkaerejét.
Közveszélyes munkakerülés