A tengerentúlon jól ismert humorista polgárpukkasztó sitcom-ja.
  • Neogan
    #1
    Sarah Silverman, az Amerikában régóta ismert humorista saját műsora, amiben gyakorlatilag önmaga karikatúráját alakítja; egy munkanélküli, iszákos, erkölcsi- és morális tartás nélküli, mihaszna nőt, akit a húga tart el. Nem ismer se Istent, se embert, beszól a feketéknek, a katolikusoknak, a melegeknek, a rendőröknek, és úgy egyáltalán – mindenkinek.

    Sarah Silverman olyan, mint bármelyik fiatal lány… csak kicsit szexibb, viccesebb és ismertebb. Saját programjával 2007-ben debütált a Comedy Centralon, de nem ez volt első televíziós szereplése. A Saturday Night Live írójaként kezdte pályafutását és egy-két jelentben szerepet is kapott. A sorozatfüggők találkozhattak vele a Monk második évadának egy-két epizódjában, ahol vendégszerepelt, de igazán emlékezeteset saját műsorában alakít. A Sarah Silverman programba minden belefér az abszurd dalocskáktól kezdve a vicces jelenetekig. Sarah éli a maga kis életét, közben mindenkit sérteget, nem törődik a világgal. Legtöbb idejét húgával tölti, akit tényleg Sarah húga alakít, Laura. Fontos szerepet kap a rendőr Jay és a lány két meleg szomszédja.

    (comedycentral.hu)


    Mivel még nem nyitottak neki topicot, bátorkodtam nyitni egyet. Egyesek betegesnek, mások zseniálisnak tartják a hölgy humorát, de abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy a szatirikus humort mesteri szinten űzi :)

    Adásidők a Comedy Centralon: csütörtök: 01:00 - 01:30
    01:30 - 02:00
    péntek: 23:00 - 23:30
    23:30 - 00:00
    vasárnap: 22:00 - 22:30
    22:30 - 23:00