The Sarah Silverman Program

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asdasddsadsa
Tudja valaki estleg hogy hol találahtám meg ezt a dalt?

http://artists.letssingit.com/sarah-silverman-lyrics-doody-song-pv7xtb1

ez a comedy centralon ment a Sarah silverman program reklámjaként

Hát, ma néztem felirat nélkül, én értettem... 1-2 poén volt, amire azt mondtam "wut??"... mindegy, anyukám miatt kéne, mert õ is szereti.<#zavart1>
Neogan
Hát azt sajnos én sem találtam 😞
Jelenleg az egyetlen lehetõség, hogy magyar felirattal nézd az hogy a Comedy Centralon nézed.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Felirat kelllllllllllllllllllllllllllllllll.
mumpic
Mindegymá', megértem felirat nélkül is csak hegyeznem kell a fülem, mert sokszor motyognak. 😛

mumpic
Feliratot honnan tudtok letölteni?
Hébert meg franciát találtam annyit mint a nyû, de angol nincs sehol. Magyarban már nem is bízom hogy lesz.

MerlinW
Persze, hogy játék, jóbarátok mind😊

[merlinw.org]

angelslie
Hétvégén láttam pár részt, egész jó 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Bandew
Egyértelmûen megjátszotta!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Doddy a düdő
én se tudtam eldönteni, de wiki azt írja, hogy csak megjátszották.

a pilot még valamennyire tetszett is, de a 2. rész után már nem érdekel - és még énekel is! xD
csgery
"Dzsuuuuu" hogy hányszor hallom ezt egy epizód alatt:]
Rengeteget zsidózik, ez tény😄

Én személy szerint imádom, legalább tanulom az angolt is vele felirattal:]
Neogan
"Kivéve a zsidóknak, mert a nõvére rabbi Izraelben, szóval ezt inkább kihagyja a mûsorból."

Tévedés, rengeteget zsidózik, szóval õk is kapnak a jóból 😊

Szabi84
nagyon jó színész ez a Matt Damon, mert nem tudom eldönteni, hogy most ezt eljátszotta vagy tényleg ideges lett?!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Besz
"miért kell már MINDEN sorozatban és filmben a gaységet reklámozni"

Mégis mit vártál? Ezt a sorozatot zsidók írták, rendezték, és õk is szerepelnek benne (Sarah és Laura Silverman például).

"Sarah Silverman, az Amerikában régóta ismert humorista saját mûsora, amiben gyakorlatilag önmaga karikatúráját alakítja; egy munkanélküli, iszákos, erkölcsi- és morális tartás nélküli, mihaszna nõt, akit a húga tart el. Nem ismer se Istent, se embert, beszól a feketéknek, a katolikusoknak, a melegeknek, a rendõröknek, és úgy egyáltalán – mindenkinek."

Kivéve a zsidóknak, mert a nõvére rabbi Izraelben, szóval ezt inkább kihagyja a mûsorból.

Én is láttam pár részt belõle (amikor esténként épp nem volt más érdemleges mûsor), de szerintem eléggé nyers és sokszor durva humora van ennek a nõnek. Bár lehet, hogy mások pont ezért szeretik.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

slime001
Azért Steve és Brian elég szolidan buzik😄 Nem szokott menni a homokozás szóval engem nem zavar.

AVIRA - \"More than security.\"

én is néha elcsíptem comedy centralon, külön tetszett hogy feliratosan nyomatják - ez követendõ példa a többi csatornának ! viszont nem értem miért kell már MINDEN sorozatban és filmben a gaységet reklámozni..

Szeretem a cicákat

Neogan

Neogan
Damon színészi játéka kitûnõ 😊

slime001
Imádom. Feliratot talált már valaki hozzá? Elsõ 2 évad már elérhetõ.

AVIRA - \"More than security.\"

MerlinW
Ez pedig - hogy teljes legyen a kör - egy kis ráadás Kimmel és Matt Damon "párkapcsolatáról"😊

[merlinw.org]

Neogan
Mindkettõt láttam, zseniális <#hehe>

Ez hatalmas 😄DDDDDDDD

REAL MADRID

MerlinW
Kis kitérõ:

Jimmy Kimmel ex-nõje, Matt Damon és Ben Affleck jóbarátja😊 Így hárman együtt pedig általában ütõdött "állatok"😄 Persze Kimmel oldaláról nem maradhat el Brad Pitt, Robin Williams, Harrison Ford, Cameron Diaz és társaik sem😊

Sarah Kimmelnek: I'm Fucking Matt Damon

Kimmel Sarah-nak: I'm Fucking Ben Affleck

[merlinw.org]

Neogan
Sarah Silverman, az Amerikában régóta ismert humorista saját mûsora, amiben gyakorlatilag önmaga karikatúráját alakítja; egy munkanélküli, iszákos, erkölcsi- és morális tartás nélküli, mihaszna nõt, akit a húga tart el. Nem ismer se Istent, se embert, beszól a feketéknek, a katolikusoknak, a melegeknek, a rendõröknek, és úgy egyáltalán – mindenkinek.

Sarah Silverman olyan, mint bármelyik fiatal lány… csak kicsit szexibb, viccesebb és ismertebb. Saját programjával 2007-ben debütált a Comedy Centralon, de nem ez volt elsõ televíziós szereplése. A Saturday Night Live írójaként kezdte pályafutását és egy-két jelentben szerepet is kapott. A sorozatfüggõk találkozhattak vele a Monk második évadának egy-két epizódjában, ahol vendégszerepelt, de igazán emlékezeteset saját mûsorában alakít. A Sarah Silverman programba minden belefér az abszurd dalocskáktól kezdve a vicces jelenetekig. Sarah éli a maga kis életét, közben mindenkit sérteget, nem törõdik a világgal. Legtöbb idejét húgával tölti, akit tényleg Sarah húga alakít, Laura. Fontos szerepet kap a rendõr Jay és a lány két meleg szomszédja.

(comedycentral.hu)

Mivel még nem nyitottak neki topicot, bátorkodtam nyitni egyet. Egyesek betegesnek, mások zseniálisnak tartják a hölgy humorát, de abban valószínûleg mindenki egyetért, hogy a szatirikus humort mesteri szinten ûzi 😊

Adásidõk a Comedy Centralon: csütörtök: 01:00 - 01:30
01:30 - 02:00
péntek: 23:00 - 23:30
23:30 - 00:00
vasárnap: 22:00 - 22:30
22:30 - 23:00