civilizationbanner.jpg

Sid Meier's Civilization
  • Botond #627
    Hát nekem is minimum vegyesek az érzelmeim. Legfinomabban is úgy tudnám kifejezni magam, hogy jelenleg openbéta megy, ami az egyensúlyt illeti. Nagyon erős volt a váltás, és hát nem lett annyira letisztult a dolog.

A pénz gondokon én még átjutottam, mert ha van 5-6 városod a fővároson kívül és azokat szépen beköti az ember a fővárosba, akkor a "trade route"-ok szépen tejelnek, de ugyanakkor építeni alig bírok, csoda esélytelen, 10-13 között megrekednek a városok, tovább nem igen fejlődnek, ha van kaja dögivel akkor sem.

De nem ez a legbosszantóbb, hanem a japánok. :) Az vmi vicc, hogy eljutok a puskaporig, legyártok 10 muskétást, és jönnek a japók és megzergelnek 5 samuraial. :) Merthogy hiába gyengítem le 3asra a kib*****ott samurait a racialnak hála úgy harcol mintha 10es lenne, és ezért még vígan megk*r 3 muskétást miután hármon már túlvan... Persze a várost meg lenyomja bowman-okkal, mert a samuraiokon nem tudom átheggeszteni magam. Szóval vicc. Ha a random ellenfélben van japó, már fel is lehet adni. És ez még csak három játék tapasztalata.