civilizationbanner.jpg

Sid Meier's Civilization
  • Kmarha
    Ja..ez nem..

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"
    2016.10.23. 18:42
    Az influence pont miből jön...? Rámenve sem írja ki és a civilopediában sem szerepel a szó...

Komolyan mondom vicc néha ez a játék... Ez ma egy 60 EUR-ós AAA játék? Egy beta hatását kelti helyenként...

2016.10.23. 19:05
    Részleteeeeeeeeeeeees....? Veterán cives vagyok és szart sem találni meg benne. A Civ I magasabb szinten volt ennél. Nem tudom kiderítni, hogy mi a fasz adja a játék egyik fontós fő pontját, az infulence pontot a benne levő civilopediaval. Vicc...

És ez csak egy a sok közül, amire nem ad választ. Ha én lennék a vezető fejlesztő pofáncsapnám, aki ezt a szart összerakta.

2016.10.23. 19:29
    Ja, hogy ez város számtól függ...? Ezt az infót sem osztja meg sehol...

Az ilyen húzások miatt mondom, hogy vicc ez a játék ebben a formában. Hiába bújom a civilopediát szarra sem ad választ...

2016.10.23. 20:15
    Ez a szám egyáltalán hol van? Az, hogy a disctirctre téve mit termel a worker azt sem mutatja.

Jó játék lehet majd ebből, de ebben a formában szinte játszhatatlan. Semmit nem lehet tervezni egy stratégiai játékba, mert baszik az infókat közölni veled. Így vicc az egész...

Az sem kiderül kideríteni, hogy a ranged attack mikor működik és mikor nem illetve, hogy a harci egységeknél a vörös színek eltérő alakkal mit jelentenek.

2016.10.23. 20:40
    Oké, és honnan tudom meg, hogy mi adja az influence pontokat? A zónák építésénél sincs semmi informatív szöveg.

Az a játék kb. olyan állapotban van kiadáskor, mint az RTW2. Gyakorlatialg vállalhatatlan...
    Válasz 'Maala' üzenetére (#3967)
    A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el.
    "

18:40 és 20:40 között feltétlenül muszáj volt 5ször leírnod hogy szar. A kritika és a negatívumok felsorolása az egy dolog. Ez meg egy másik. De nem ez az első forum, ahol ezt nem érted meg, szóval hajrá, csak így tovább.
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.10.30. 18:52:53