Sid Meier's Civilization
-
Én váltottam Prince fokozatra, gondoltam most majd lehozok egy sima science victoryt. Játék elején rákattoltam rögtön az űrbázisra, meg a space racera, egyetlen harcos egységem beállítottam kolbászoljanak és next turn, next turn. 3 várost építettem ugye abból 2 szépen nőtt amibe épült később rakéta fellövő hely is, mert majd a marsra már 3 misszió kell gondoltam így hamarabb végzek, a 3. város, meg mivel kicsi lett a jeges hely vagy valami miatt inkább kiszolgálta építőkkel meg ilyesmikkel az első 2 várost.
Minden jól is ment, míg nem kezdtem fellőni az első szatellitet meg a holdraszállást, a 2 misszió alatt háromszor lerombolták a fenébe a gyár területemet így elszállt a production... Apropó, háromszor úgy, hogy kémem volt a területen! Nem is rohadt nevetséges, hogy nem elég, hogy a kém a városban legyen még találd el pár százalék eséllyel, hogy hol fognak szabotálni (bár esetemben ez nyilvánvaló volt, hogy csak 2 terület lehet), de ha bent van a kém ne rombolja már le háromszor a kerületet! Mi a fene ez, rage quit lett az eredménye. Sztem várok most egy ideig, hátha patchben javítanak valamit.