Sid Meier's Civilization
-
Köszi.
A két settler, az még nem tűnik soknak, mert úgyis legyártod gyorsan a saját 2. settlered (bár először mikor már 10. körnél sincs meg az első város mert nem találtam szimpatikus helyet akkor ciki :D). Attól féltem folyamatosan buffolja a gépet, hogy gyorsabban gyárthat egységeket meg ilyesmik. Majd folyamatosan veszem feljebb a szintet, hogy élvezetes maradjon a játék.
Marathon módnak egyébként mi értelme van? Hogy jobban ki lehet élvezni a különböző korok katonai dolgait? Pl nem az lesz mint nálam Online gyorsaságon, hogy helikopterrel lövöm a lovas egységeket? :D Mondjuk nem ér annyi klikket egy sima builder is talán 30 turn vagy mennyi...
Barbárokat meg egyelőre ki is kapcsoltam, rohadt idegesítő volt, hogy megtisztítottam, felderítettem a kontinenst, átpakoltam a hadsereget másik kontinensre és a semmiből előjöttek a "barbárok" akik fejlettebbek voltak mint a civilizáció a másik kontinensen akit épp kiírtani készültem. Mintha a barbárok lopták volna a techet tőlem :D
Molni: Nem tudom én nem olvastam el a Civpediat, mert láttam elég hosszú, de ahogy belenéztem részletesnek tűnik. Való igaz, hogy mikor oda linkel hogy ott elmagyarázza részletesen hát nem mindig sikerül. Ez még nem is lenne baj, de pl én mint új játékos Tutorial menünél kezdtem és amint beköpte, hogy jó cél a másik civilizáció legyakása, oda is mentem lerendeztem és már nem volt ideje pár dologra kitérni :D Talán merevebbre kellett volna venni a tutorialt és még scriptelni.
Még most is van rakás alap dolog amit nem értek pontosan. Szerencsére lehet érzés alapján is játszani, meg "ez de jól néz ki" alapon :D
A fortification arra jó, hogy "beássák" magukat és jobban védekeznek, meg legalább addig sem kell minden körben mozgatni őket még fortificationben vannak.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.10.23. 18:51:23