civilizationbanner.jpg

Sid Meier's Civilization
  • Palinko
    Köszi, pedig néztem a deal résznél is, talán elsiklottam, na majd 3. körben. Tök kezdő vagyok, próbálkoztam már előző résszel is de valahogy most ez fogott meg.

Azt igazolhatom, hogy várost nem adnak át könnyen :D
    Builderrel majd dolgozok akkor háború után, mert múltkor is még évtizedekig lángolt valami :D Kezdő hibák.

Vallás fővárosában megalapítottam mondjuk a Buddhizmust ott képeztem ki erre a katolicizmust terjeszti :D
    A sok apostol megérkezése nálam is volt, mikor áthajóztam settlerekkel egy másik kontinensre és alapítottam egy várost jött 12 iszlám hittérítő, mondom milyen reális ez a játék :D

Nehézséget lassan viszem fel, settleren nálam nem volt ilyen szenvedés, igazából 2 civ meg 2-3 város támadását is vissza tudtam verni, még úgy is hogy nem én voltam a legerősebb sereg... Oké persze nyilván minél előbb próbáltam a városokkal kibékülni civ közül is az egyikkel aztán a másikat vertem le, de akkor is. Most 2. fokozaton játszok még nem sok változást láttam de kicsit már nehezebb, lassan emelem fel. Szóval ha jól értem Prince felett már kezd csalni a gép?
    Oké értem az elméletet, hogy mivel nincs még olyan jó MI, ezért előnyben részesül, ok. De ez nekem nem bejövős így első hallásra, legalább is másik játékokban az a tapasztalat hogy jön az ötször nagyobb háromszor fejlettebb sereggel, baromi agresszív és letol a fenébe. Azért arra még nem vagyok felkészülve :D