Sid Meier's Civilization
-
uwu311 #2118 Nem is értem mitől van, de az én ismerőseim akikkel együtt civezünk, mind a multi miatt játszottunk vele, értelemszerűen azért mert csak így tudunk együtt játszani. Egyedül fórumon találkozok olyanokkal akik ilyen singleplayer only módba nyomják. Tény hogy nehéz olyannal összefutni civezés közbe aki egyedül játszik, ezzel az aprósággal kár is foglalkozni, a civ az egy multis játék és kész, a single rész csak hiánypótló 

Egyébként természetesen olyanokkal is játszunk akik túlnyomó részt egyedül nyomják, de mivel nekik nincs kitől tanulni, azok azért elég bénácskák. Ezért sem szeretek egyedül játszani, ha valaki multizik sokkal jobb játékos lesz belőle, a géptől nem fogsz tanulni semmit, minden játék sablonos lesz, csak a victory condition meg a térkép nyújt némi változatosságot. Még ebbe a végtelenségig butított ötödik részbe is rajlenek lehetőségek egy kis trükközésre amikre egyedül sose fogsz rájönni. Bár van akinek az jön be mikor körbe körbe csinálhatja ugyanazt nyugodtan, így kikapcsolódva. Sok játékkal vagyok így én is, a civ is ilyesmi élmény ha egyedül játszok, társakkal sokkal másabb ám, de főleg igazi gondolkodó ellenfelekkel más...