civilizationbanner.jpg

Sid Meier's Civilization
  • lee56
    ööö már nem azért de ez már rég nem működik, hogy riflemanig fejlessz egy warriort, ezt kb tavaly ősszel egy patch-el sikerült kivenni :)

Ha virágbolti verzióval tolod akkor meg ne csodálkozz, ahhoz patcheket nem nagyon találsz, legalábbis olyat ami 1 évnél fiatalabb.

Alapvetően amúgy egyetértek azzal, amit alább írtál, de én optimista vagyok, lesz egy "kis" harcrendszer módosítás is azért, most majd nem lehet csak úgy lekacsázni a vizen úszó földi egységeket elvileg mert meg tudják majd védeni magukat, és a messzire lövő hajók mellett lesznek közelharcosok is, 10 helyett 100as HP a unitoknak, és remélhetőleg egy sokkal jobban taktikázó és stratégiázó AI, sőt a diplomácia is átalakul részben a vallás miatt, most már nem fog annyira számítani kinek van a legtöbb pénze :)

A MP része tényleg siralmas, én nem próbáltam, mert olvasni is elég volt arról mennyi vele a probléma :D és ezt tényleg gáznak tartom hogy 1.5 évvel kiadás után se működik rendsen, bár erre is jött egy patch most nemrég, talán fog még javulni ez a rész is.