Sid Meier's Civilization
-
A jelek szerint semmit nem fogtál fel belőle.
Térjünk erre vissza 4 év múlva. Kb akkor fog kijönni a Civ5 teljes pakk, az összes kieggel és DLC-vel egyben. (Ezt mindig eljátsszák az új Civ megjelenése előtt egy évvel) Akkor majd rákérdezek, hogy hol is van a New Vegas, meg mikor játszottál vele utoljára.
Ugyanolyan gyökér vagy, mint az az arc, aki a Civ4 megjelenésekor a Doom3-mal példálózott.
Nézd csak:
"Nem egy ütős konfig, de eddig egy darab játék se szaggatott, erre pont a civ... (...) Ha a *New Vegas* elfut (...) akkor a civ-től is elvártam volna legalább ennyit. (...) Egyszerűen nem hiszem el hogy ilyen magas a gépigénye? Mitől?..."
Egyébként egy kibaszott kurva szóval nem mondtam, hogy jól lenne megírva, és jól optimalizált engine lenne. Arról beszéltem csak, hogy a géped szar hozzá, és majd 5 év úlva a Civ5höz fogsz ugyanilyen rinyálással visszaszaladni, hogy "ekkora szart, mint ez a Civ6, hogy nem megy a gépemen". Azt az egyet állítottam, hogy ezt a játékot évekkel későbbi hardverre tervezték. Igen, olyankorra, amikor a 6 giga ram totál átlagosnak fog számítani. Amikor azt mondod majd a jelenlegi gépedre, hogy "hagyd már azt a szart a picsába".
Ezt vagy képtelen felfogni.