Sid Meier's Civilization
-
NE, ne adják csúnya grafikával. Nekem van rá igényem. Szebb lett, mint a Civ4, ha nem is sokkal, de én örülök neki. Nekem meg azzal van tele az összes faszom, hogy 5 éve tökugyanúgy néz ki az összes kibaszott játék, és leállt a technikai fejlődés.
Akkor játssz Civ2-vel, senki nem kényszerített rá, hogy megvedd. Én meg a héten a C64-es Bruce Lee-vel játszottam. És?
Komolyan nem értelek titeket.
Faszért nem warezoltad le vásárlás előtt, mint én? Erre való a warez. De volt demó is, bár ott nem lehetett megnézni, milyen lesz nagy térképen, gondolom szándékosan. De nehogy már a fejlesztők hibája legyen az, hogy megvettél egy játékot, ami nem is tetszik!
Hardcore repszim mikori is? Khm. Meg ne már, baszki, ott a talaj szinte csak textúra, meg repked néhány 3D-s modell, azt' annyi. Már megint totál irreveláns példát hoztál.
Ott van pl a DoW2, az legalább stratégia, és szintén PC exkluzív. AZ SEM fut jól max grafikán. (Mondjuk az legalább jól skálázható, be lehet lőni szar gépre is)
ON:
Azok a hajók mostantól halhatatlanok. Az XP-t továbbra is gyűjtik, és az azonnali gyógyulós promó mindig választható. Mostantól az lesz velük, hogy ha valami megsebzi, azonnal felajánlja a lehetőséget, hogy meggyógyítsd.