• Soundmaker
    #79
    OFF:

    A Star Warsos kérdésre válaszolva (korábbi hozzászólónak):

    Nincs semmi baj Luke tréning idejével... Luke közvetlen a Dagobahra repült, míg Soloék akár hónapokig is menekülhettek a Birodalmiak elől.. az ominózus asteroida kergetőzés, hetekkel vagy hónapokkal később is történhetett a hothi csata után, csak nem rágták az idő múlását a szánkba :D

    A hothi vereség után Soloék valszeg elterelték a Birodalmiak figyelmét, hogy a lázadó flotta eltűnhessen új bázist találni... Na meg az sem rögtön a hothi csata után történt hogy Vader fejvadászokat állítatott Soloékra hogy megtalálják őket... Bobba Fett sem egyből az feladat kihirdetése után jött rá hogy Solo pont a csillagromboló hátára tapadva fog megszökni..

    Szóval Lukenak volt elég ideje kikupálódni... Mellesleg meg azért ért oda időben, mert előre megérezte a jövőt, így napokkal előtte elindult a Bespinre, valószínűleg még Soloék előtt :)

    (filmtörténeti rovatunkat hallották)

    ON:

    Lehet, hogy igaz amit a doki ír, de tegyük hozzá, ha a hipertéri utazás a valós téren kívül történik akkor nincs semmilyen sugárzás és hidrogénnyaláb... Mellesleg ha a "fapados" módszernél maradunk elég egy supravezető pajzs nem? Elvileg az LHC-ben is azokkal terelgetik és tartják kordában a felgyorsított atomagokat... Elméletben működhetne olyan pajzs, ami semmmi mást nem csinál csak a mozgásvektor irányából félrelöki a kérdéses hidrogénatmokat.

    De javítsatok ki ha nagyon hülyeséget beszélek...