CarlosBoy666#333
Attól hogy olvasgattam Rohán János írásait az még nem azt jelenti hogy azt is vallom. Csak szeretem olvasgatni mások logikáját.
Én csak kérdéseket vetettem fel. Nem azt írtam le amit vallok.
ELFELEJTETTEM ODAÍRNIA FORRÁST.mind1 este volt már:D
"Nem kell újra feltalálni a spanyolviaszt, és kikerülheted a hibázást, ha fizkát tanulsz. Mindenkinek tanácsolom!" by djhambi
Lehet előbb megtanulni a fizikát aztán értelmezni, és lehet mindkettőt egyszerre.BEmagolhatom én az egészet úgy ahhogy van 1 lexikomból hanem értem. Lehet h nemtanultam még olyan szinten fizikát mint te, de hülye nem vagyok. Sok dologra magam jöttem rá mielőtt láttam volna a fizika könyvemben.(Nem kvantumfizika:D)
"ne más dolgait szajkózd értelmetlenül, próbálj önálló gondolatokat létrehozni..(persze ha te vagy Rohán, akkor bocs:) )" by:assain
MIért nem azt mondod h elloptam? És mi az h értelmetlenül? Ha hülye vagy megérteni miket írok akkor minek olvasod el? Ha úgy írom le ahhogy a proftól halottam, 1. meg sem érted
2. kétszer ilyen hosszúú lenne
3. Minek írjam le magamtól ha ctrl+c, ctrl+v és ott van?
"gravitáció hat a fényre, mert elhajlítja azt.
nagyobb test több gravitont vesz el, és ezért magához vonza a kisebbet... Akkor a fényben van graviton?"
nem! a gravitáció a térre hat, azt görbiti meg, és a fény követi a görbületet, látványos példa, talán már láttad, takaró a tér, egy nehéz golyó egy bolygó, és ahogy benyomodik a takaroba a golyó (bolygó) ugy görbül meg a tér, a takaron haladó fény követi a görbületet.
- erre szendvicsevés közben jöttem rá xd
Tudom h hülye értelmetlen feltevések voltak
Csak arra akartam utalni velük, meg az egésszel h egyik helyen ezt írják a másikon meg azt a kettő ellentmodn egymásnak és azért keveredek néha zsákutcába. MJad legközelebb írok 1 értelmező magyarázatot h mi mire utal...
Bocs, de azon hogy a fénysebességet vízszintesen mérték, azon szarrá röhögtem magam :) bocsánat...akkora butaságokat írsz hogy mindre nem is tudok válaszolni... by assain
Ezt sem fogtad fel. Szétnézel a neten ezt a baromságot találod.
írásaim végére írtam ezt: ...Csak mindig zsákútcára tévedek és ellentmondásokba...
Szted mi a fenének írtam ezt ide? Mert azt vallom amiket írtam? Nem is az én godolataim.