• djhambi
    #318
    "A relativitáselmélet egy remekül kitalált módszer arra, hogy eltakarja előlünk a valóságot és látványosan leírja a LÁTSZATOT"

    Blabla...

    "Tehát nem az idő lassul le, hanem csak úgy látszik, mert az események tőlünk távol játszódnak le"

    Minden inerciarendszerbn ugyaúgy telik az idő, de ne felejtsük el, hogy nem vagyunk kívülállók, mert nincs abszolút inerciarendszer, és pont ez a lényeg! Minden csak relatív lehet.

    "Einstein azt állítja, hogy amit mérünk, vagy képesek vagyunk mérni az a valóság."

    A helyzet az, hogy számunkra az a valóság, ami külcsönhatásban van velünk, amit mérhetünk. Istent nem lehet mérni, mert nem hat velünk kölcsön, ezért számunkra fizikai értelemben nem létezik. Hülyeség lenne a fizikát olyan dolognak kreálni meg, ami nem mérhető, mert az pont nem a számunkra lévő valóság lenne.

    "Ennélfogva azt gondolni, hogy az idő lassul le finoman szólva struccpolitika."

    Csak a képlet értelmezése ez. Nincs benne semmi misztikus, és nincs benne semmi struccpolitika. Ha egy t értéket megszorzok egy egynél nagyobb értékkel, akkor az nagyobb lesz, mint t. Erről van szó.

    "Akkor nincs időutazás sem, mivel az időutazáshoz valamit kéne csinálni az idővel, de mivel az idő 1 fogalom, te hát hiába kísérletezgetünk 1 nemlétező dologgal."

    Igen, az időutazás fantasztikusm. Mivel az idő az események kategorizálására ember által létrehozott fogalom, és definíció szerint az idő az, amit az óra mér, tehát nem egy természetben létező fizikai mennyiség, ami csordogál valahol, ezért igen, nincs időutazás.

    "Einstein húzott 1 határt a fénytől."

    Nem Einstein húzta meg a határt, hanem a Teremtő, de ezt a következő sorban részletesebben kifejtem.

    "A fénysebessége miért annyi amennyi?"

    A fénysebesség egy terészetiállandó, ami a vákuum permittivitásából és mágneses permaabilitásából számolható, ami szintén két természeti állandó.
    c = 1/√(εμ). A fénysebesség valójában nem egy sebesség, hanem egy természeti állandó, egy univerzális természeti korlát, mely egyben az elektromágneses hullám terjedési sebessége is. Olyan, mint a gravitációs állandó, vagy a vas fajlagos hőkapacitása.

    "MINden nap egyre jobban látom át az egészet.Csak mindig zsákútcára tévedek és ellentmondásokba."

    Nem kell újra feltalálni a spanyolviaszt, és kikerülheted a hibázást, ha fizkát tanulsz. Mindenkinek tanácsolom!