• CarlosBoy666
    #306
    djhambi
    egy nagytudású ember.(sztem)
    Itt szerintem gondolatokat kell felvetni amikről sokaknak másoka véleményük.Megismerjük egymás gondolatmenetét, és rájövünk h az én szemszögömből nekem van igazam, de a másik meber megközelítéséből pedig neki.

    DE CSAK 1 IGAZSÁG VAN (az enyém:DXDDDDDDDD)

    Én azt gondolom, hogy az idő nem lézetik. Az időt az ember találta ki.
    Az idő két cselekmény közötti bolygó elmozdulás.0 órától 0 óráig
    1 "földforgás"

    A tér sem létezik olyan formában amit az ember gondol. Csak 1 fogalom. NEm lehet csavarni manipulálni ezáltal nemléteznek féreglyukak.
    ezeket mondja a józan paraszti ész. A galaxisokból kiáramló fény sebességét sem tudjukmeg mérni, mert ahhogy tükrünkhöz ér már 1 másik foton halad tovább ami a mi közegünkben halad más sebességgel?
    A fény sebességét a földön eddig csak vizszintesen mérték meg.
    HA függőlegesen mérjük, akkor a föld irányába gyorsabb mint az ellenkező irányba?
    A
    gravitáció hat a fényre, mert elhajlítja azt.
    nagyobb test több gravitont vesz el, és ezért magához vonza a kisebbet... Akkor a fényben van graviton?
    Azt mondta Einstein h a nagy tömegeknek nagy gravitációs terük van, ami hajlítja a teret. ÉS ha nem a gravitáció hat a fényre, hanema fény a térben halad és a meghajlott tér nem szolgáltata fények egyenes utat a továbbhaladásra. A térben van graviton? HA van olyan anyag amiben nincs graviton az súlytalan?

    VAn energia a semmiből? Tévében láttam 1 olyan kísérletet h két nemtom milyen anaygból készült nagyon vékony anyagot nagyon közel raknak egymáshoz ( az anyagoknak nincsen töltésük stb) vákumban,és a lemezek egy idő mulva összeérnek. A két lemez között kevesebb sötét anyag van mint körülöttük, vagyis kívülről több sötét anyag ütközik a lemez falára minta lemezek között. pl:Két csónakot a vízen közel rakunk egymáshoz, és lám 1 idő mulva a két hajó összeér és 1ként hullamzik a vízen.

    Ha az üres vákuum térdefiníciót benépesítjük anyaggal, tehát a végtelen koordináta rendszer üres terébe beléhelyezzük a vákuumenergiát, más néven sötét energiát amely energiasugárzás lehet végtelen kiterjedésű, vagy véges - ekkor és csakis ekkor próbálkozhatunk azzal, hogy egy tömeget elhelyezve a térben ez a tömeg hatással lesz az ott lévő energiára, amit az egyszerűség kedvéért DVAG -nak hívok (Dark energy, Vacuum energy, Aether, Gravity). Ha ez a DVAG nem létezne, akkor teljesen nevetséges dolog hajlítgatni az üres teret, magyarul hajlítgatni a semmit. NA de az éter létezését ha jól tudom úgy cáfolták hogy megmérték a föld sebességét a föld forgásával megyező, és ellentétes irányban. A két értek megegyezett.<--(ez sztem hülyeség)

    Valaminek csak lennie kell. A műszereink szerint ahhol vákum van, ottt nincs semmi. A tökéletes vákum, ahhol nincs se foton se gravitáció se semmi. De valaminek kell lennie ott mert a semmiben nem lehet az anyag. Ez a semmi ne legyen már 1 fogalom.