• CarlosBoy666
  #270
  forradalmian új, saját, szemléletes példa XD KÖSZ:D
  Ezt eddig is tudtam. Ha egy száguldó vonatban lépek egyet előre akkor gyorsabb vok a vonatnál a külső megfigyelők szerint....

  Nem értem h mit akarsz ezzel cáfolni? Amit írtam abban. Talán azt h senki sem tudja... (mert te tudod) Én nem az érzékelhető időről beszélek, nagy sebességnél kevesebb idő kell eljutni ide,oda, hanem arról az időről ami valójában az idő, nem pedig időérzék.VAgyis arról h a sebességnek, mi köze az időhöz az alapvető összefüggéseken kívül.VAgyis a gyorsaság, azaz A pontból a fénysebesség 98%ával eljutsz B pontba a földről nézve 40 év telik el míg neked 40 nél sokkal kevesebb. Tudod h milyen gyorsan mész tudod ha földön 40 év telik el csak ez neked mondjuk 1 hét. Na erről az időről beszélek nem az egyszerű nézőponti mozgásimittomén milyen eltérési időről.
  Azt elismerem h hülyeség hogy azt írtam h minél több téren kell átmenni...
  ÉS én erre mondtam h mégnemtudja senki ennek az okát.
  Az űrben a kocsi sebességét nemtom megmérni fénnyel, mert a fény attól függetlenül h egy 20000km/s os űrsiklóról indítottuk el hátrafelé attól még 300000 km/s al fog menni.
  "A tér matematikai fogalom, egy definíció, nem anyag. A tér egy koordináta rendszer, amelyet azért hoztunk létre, hogy le tudjuk írni a testek egymáshoz képest elfoglalt helyzetét. Amint egy koordináta rendszer végtelen, úgy az üres vákuum térdefiníció is végtelen kiterjedésű." (Rohán János)