Szerintem ülj le 1-es!!! Nem kezdek vitába veled mert az 1 egész estés számomra siralmas kimenetelű végeláthatatlan tragikomédia lenne...
Erre csak egy jó példa egyik tanárom mesélte hogy volt egy nagyon intelligens valszám tanár aki megosztotta doksiait neten, erre az x+1-ik találta volt gg-n hosszú időn keresztül, holott rengetegen nézték, és a felsőbb körökben is elismert szaktekintélynek tartották az íróját, még is jó ideig olyan eredmények előzték meg amit a szakama magasról kiröhög, csak épp azokon az oldalakon x+1 reklám felülete volt gg-nek és egyéb cégeknek!
A probléma amiről szó van valós, persze értemén, ha nem teszik használjak más keresőt. Azonban nézzük a következő példát, vizet akarsz inni, de csak is mérgezett van máshoz nem juthatsz, 3 dolog lehetséges szomjan halsz, belehalsz a méregbe, vagy megpróbálod méregteleníteni a vizet. Találd ki mit akar a csávó...
Majdnem elfelejtettem, röhögő göcsöt kaptam a ,,google az internet mártírja" résznél tod, amikor azt ecseteled, hogy tisztán veszteségesek és csak a te két szemdért csinálnak mindent... inkább erre nem is mondok semmit:D