• roliika
    #37
    Nézd...ezt 3 éve tettem fel.

    Kéz odatétele nélkül is működik a dolog, az UFO magazinba írtam is a dologról egy cikket, méterekről is működik...szívószállal, gyufaszállal stb... én erre 1 hetet gyakoroltam, hogy tudjak ezt-azt mozgatni..aminek nagy a felülete és kicsi a tömege azt a legkönnyebb.

    Érdekes a dolog, mert nem azért nehéz a nehezebb tárgyakat mozgatni, mert nehezebb... hanem mert tudatosan tudod, hogy az bizony nehéz és tuti nem fog működni.

    A videóval kapcsolatban amit csináltam, több helyen kifejtettem a véleményem...mondták hogy a meleg levegő mozgatja s ehhez hasonló baromságokat.

    Ám ha jól sejtem Uri Geller is írt..mert elég furcsa dolgokat kérdezett, hogy mióta van ilyen tudásom, mennyire erős...stb, a kétség sem merült fel benne, hogy netán csalok...és válaszoltam, hogy erre bizony bárki képes, mert családtagjaimat is rávettem akik nem féltek a dologtól..náluk is működik...és a titkos kérdező innentől már nem volt olyan lelkes.

    Ugyanis mint tudni lehet, Uri Gellernek is vannak érdekes képességei a sztár allűröket leszámítva is..ezzel anno igensokat foglalkoztak, mérték..stb és semmiresem jutottak, a lényeg, hogy iszonyat sok pénzt abból szedett össze, hogy meg tudja mondani, hogy nagy valószínűséggel hol van olaj, vagy nemesfém.

    Ebből lett igen nagy vagyona, nem a média showkból.

    És hát érhető, hogy a válaszomra már nem volt túl lelkes, gondoljunk csak bele...ha mindenkiben ott van ez a képesség..képesség arzenál, akkor bizony elég hamar az óriási parafenomének süllyesztőbe kerülhetnek, és bizonyos vallások is az alapjaitól kérdőjeleződnek meg.