• roliika
    #15
    Ezek a képességek minden emberben ott vannak, csak fejleszteni kell őket.

    Más kérdés persze, hogy nem jut erre napközben idő, mert nem ezzel vagyunk elfoglalva...de valójában erre MINDENKI képes...nem csak Harasztosi meg Gyurcsók...meg kicsit tovább gondolva Jézus.

    Apróbb tárgyak mozgatása (pusztán akarattal) pár hét gyakorlással elsajátítható...és még csak drága tanfolyam sem kell...és nincs ebben semmi természetfeletti, mint a kvantummechanikában is ismert, a tudat hat az anyagra.

    A ráhatás módja nem ismert, de erősen valószínűsíthető, hogy a tudat részben tudja befolyásolni a téridőt, ezáltal képes mozgást létrehozni, vagy létrehozni anyagszerkezeti átalakulást. Tudom elég vad, de kopi rájt.

    Ez csak azt bizonyítja (szerintem), hogy a tudat egy része kívül esik a mi általunk érzékelhető fizikai "valóságtól".

    És egyúttal ajánlanám a Seth könyveket, mert bizony van benne igazság.
    Teccik tudni, 1960 körül, mikor még seholsem tartott a kvantumfizika, kvantumfizikai effektusokról is szó esik a könyvben, és olyan szemszögből, hogy ez pontosan miként hat az életünkre, és magyarázatot próbál adni a lélek a szellem, a képességek..és egyéb kérdésekre.

    Érdekes dolog továbbá (már lassan regényt írok...így nem fejtem ki bővebben), hogy Michio Kaku (professzor) azt állítja, hogy minimum egy...vagy több olyan valóság van ellettünk velünk párhuzamosan, mely tulajdonképpen nme sokban tér el az általunk ismert valóságtól.

    Ez mit jelent és mégis mennyire van mellettünk?

    Kevesebb mint egy atommag távolságra vannak mellettünk Kaku prof szerint.

    Jelentheti azt is, hogy valamilyen élőlénykék amit mi Istenként aposztrofálunk látnak minket, hatnak ránk, de mi őket képtelenek vagyunk érzékelni.

    Jelentheti azt is, hogy végtelen számú ilyen sík van, és ebből kifolyólag végtelen variáció, tehát valamelyik "dimenzióban...síkban...térben" saját magunk istenei vagyunk, ahol kihatunk összes sík béli életünkre, melyek mind egyenként egy teljes univerzumot reprezentálnak.

    Ez sem a kvantumfizikától, sem a seth könyvektől nem idegen gondolat.

    No ennyi ezen gondolkodjunk el kicsit.